• Reklam
  • Reklam
Reklam

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Editor: Turgutlu Manşet
10 Temmuz 2020 - 13:45

20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da 2. Lige çıkma mücadelesi verecek olan Turgutluspor'da tek hedef oynayacağı iki maçı kazanıp 2. Lige çıkmak.
Turgutluspor PLAY OFF için canla başla çalışmaya devam ediyor. Kırmızı siyahlılar 2.lig parolasıyla yoluna devam ederken oyuncular şehrin desteğini bekliyor. Takımın deneyimli isimleri Onur Garip ve Samet Günhan taraftara ve kente çağrıda bulundu. Deneyimli oyuncular:”Biz kendimize güveniyoruz, rotamızı 2.lige çevirdik. Bu takıma gönül verenler bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.
TFF 3.lig 2.grup’ta PLAY OFF oynayacak olan Turgutluspor’da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Pandemi dönemi sonrası hazırlıklarını Irlamaz tesislerinde sürdüren kırmızı siyahlılarda oyuncular ve teknik heyet şampiyonluğa kilitlendi. Oyuncular ve teknik patron Cüneyt Biçer, şehre seslendi ve destek beklediklerini ifade etti.
Takımın deneyimli golcüsü Onur Garip: "Biz elimizden geleni yapıyoruz, takımımızı PLAY OFF içinde tutmayı başardık ve şimdi Antalya’da ipi göğüslemek istiyoruz. Bu kent daha iyi yerleri hak ediyor. Bizlere destek olsunlar, taraftarımızın ve camiamızın manevi desteğine ihtiyacımız var" dedi. Zorlu bir dönemden çıktıklarını ancak Turgutluspor için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren takımın deneyimli bir diğer ismi Samet Günhan ise: "Zorlu ve zahmetli bir dönemden çıktık. Biz belirlenen takvimde çalışmalarımıza başladık. Biz kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Zorlu maçlar oynayacağız, PLAY OFF’a kalma başarısı gösterdik. Şimdi 2.lig için önümüzde 2 maç var, biz başarılı olacağımıza inanıyoruz ve bu yönde sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte herkesin bizi desteklemesini istiyoruz, bu kent ve bu takım daha iyi yerleri hak ediyor" şeklinde konuştu.