• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yolcu otobüsü Avşar’da kamyonete çarptı, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı

Yolcu otobüsü Avşar’da kamyonete çarptı, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı

Editor: Turgutlu Manşet
30 Ocak 2023 - 10:18

Turgutlu'da şehirlerarası yolcu otobüsü, aynı istikamette seyreden kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs yol kenarındaki direklere çarparak meyve bahçesine daldı. Korkunç kazada 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.
Turgutlu ilçesine bağlı Avşar Mahallesi'nde meydana gelen korkunç kazada Eskişehir'den yola çıkan şehirlerarası yolcu otobüsü aynı istikamette seyir halinde olan İsmail D. idaresindeki kamyonete çarptı.
MEYVE BAHÇESİNE DALDI
Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü elektrik direğine de çarptıktan sonra yol kenarında bulunan meyve bahçesine daldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik ekibi sevk edildi.
ŞOFÖR ARAÇTA SIKIŞTI
Yolcularla birlikte yaklaşık 50 kişinin bulunduğu otobüsün şoförü Murat Erdem Ç. şoför koltuğunda sıkışarak yaralanırken, otobüste bulunan yolculardan Saadet P. (66), Hande Ç. (6) ve Himmet K. hafif şekilde yaralandı. Otobüsün çarptığı ve karşı şeride geçen kamyonetin şoförü İsmail D. (35) kızları Mürşide D. (5) ve Fatma D. (3) hafif şekilde yaralandı.
'BÜYÜK BİR KORKUYLA UYANDIK'
Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken E-96 karayolu Ankara-İzmir istikametinde trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı.
Kaza sonrası konuşan Serdal İmren isimli vatandaş çok korktuklarını otobüsün elektrik direğine çaptığını ve kıvılcımlarla uyandıklarını söyledi.