• Reklam
  • Reklam
Reklam

YASAĞA UYMAYAN YAŞLI VATANDAŞA TUTANAK

YASAĞA UYMAYAN YAŞLI VATANDAŞA TUTANAK

YASAĞA UYMAYAN YAŞLI VATANDAŞA TUTANAK
Editor: Turgutlu Manşet
23 Mart 2020 - 16:40

Korona virüs nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara Sokağa Çıkma Yasağı’nın uygulanmasının ardından Manisa’nın Turgutlu ilçesinde polis ekipleri, megafonla vatandaşlara “sağlığınız için evlerinize gidin” uyarısında bulundu.
Tüm uyarılara rağmen yaşlı insanlar sokağa çıkmaya devam ederken PTT ve ATM önlerinde büyük kuyruklar oluşmaya başladı. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde PTT’de işlem yaptırmak isteyen 77 yaşında ki Ali Öztopaç yasağa aldırış etmedi ve sokağa çıktı. Bölgede kontrollerde bulunan polis ekipleri yaşlı şahsı yasağı tebliğ etti ve yasal işlemlere maruz kalabileceğini anlattı.
“Ben sağlıklıyım” diyerek sokağa çıkan Ali Öztopaç ise; "Oğlanlar Hanya’da Konya’da, telefon sustu, kontür bitti. Benim çok şükür sağlığım, sıhhatim yerinde” dedi. Bölgede görüntü alan gazetecilere ise;”Beni yakışıklı çekin” diyen Ali Öztopaç kendine tebliğ edilen tutanağı imzaladı. Polis ekipleri yaşlı şahıslara 112,155,156 hatlarını arayarak talep ettikleri işlemleri bildirmelerini hatırlattı.