• Reklam
  • Reklam
Reklam

VALİ KARADENİZ, TURGUTLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ KARADENİZ, TURGUTLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ KARADENİZ, TURGUTLU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Editor: Turgutlu Manşet
04 Ağustos 2021 - 18:43

Vali Yaşar Karadeniz, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Turgutlu Kaymakamlığı, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Vali Karadeniz, daha sonra Turgutlu Çıkrıkçı Futbol Sahasında incelemelerde bulunarak bir alışveriş merkezinin açılış törenine katıldı.
Turgutlu ilçesi ziyaretinde ilk olarak Kaymakam Ali Yılmaz’ı ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz, ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen faaliyetlere ilişkin Kaymakam Yılmaz’dan bilgi aldı.
Vali Karadeniz, kaymakamlık ziyareti sonrasında Turgutlu Ziraat Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol, oda faaliyetleri, ilçede yapılan tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalar ile projelerine ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.
Daha sonra Turgutlu Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Temel’den çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karadeniz, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri ve projelerine ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.
Vali Karadeniz, Turgutlu Çıkrıkçı Spor Sahasında İncelemelerde Bulundu
Vali Yaşar Karadeniz, Turgutlu ilçesi ziyaretinde ilçeye bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan futbol sahasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretlerde Vali Karadeniz’e Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Çetin Akın ve yetkililer eşlik etti.
Vali Karadeniz, açılış törenine katıldı
Vali Yaşar Karadeniz, Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde yer alan Futbol Sahasındaki inceleme sonrası, Turgutlu Belediye Binası Zemin Katında yer alan bir alışveriş merkezinin açılış törenine de katıldı. Açılış Töreninin ardından Vali Karadeniz, Belediye Başkanı Çetin Akın’ı makamında ziyaret ederek belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.