• Reklam
  • Reklam
Reklam

VALİ KARADENİZ’DEN KURUMLARA ZİYARET

VALİ KARADENİZ’DEN KURUMLARA ZİYARET

VALİ KARADENİZ’DEN KURUMLARA ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
19 Kasım 2021 - 13:28

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz kurum ziyaretleri kapsamında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
İlk olarak Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz, Türkiye İstatistik Kurumu Zonguldak Bölge Müdürlüğü Grup Müdürü olarak görev yaparken geçtiğimiz aylarda TÜİK Manisa Bölge Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Direkçi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi. 
Ziyarette TÜİK Manisa Bölge Müdürü Direkçi, kurumun çalışma ve faaliyetleri ile Manisa’nın nüfus, ekonomik ve sosyal alanlardaki istatistiksel göstergeleri hakkında Vali Karadeniz’e bilgi verdi.
Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğünü Ziyaret
Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz daha sonra Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit’e ziyarette bulundu.
İlimizde yayınlanan yerel gazeteler ve kurumun çalışmalarına ilişkin Şube Müdürü Cirit’ten bilgi alan Vali Karadeniz, kurumda görev yapan personeli de ziyaret ederek sohbet etti.  Vali Karadeniz, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Cirit ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.