• Reklam
  • Reklam
Reklam

VALİ DENİZ’DEN 19 MAYIS MESAJI

VALİ DENİZ’DEN 19 MAYIS MESAJI

VALİ DENİZ’DEN 19 MAYIS MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Mayıs 2020 - 12:30

Manisa Valisi Ahmet Deniz Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı.
“Covid-19 salgını sebebiyle evlerimizde olacağımız bu bayram, evlerimizin cam ve balkonlarını Şanlı Bayrağımız ile donatarak bayramın coşkusunu hep birlikte yaşayalım” diyen Vali Deniz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin en önemli günü olan 19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 101’ inci yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.
Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder Atatürk'ün Samsun'da başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır.
Covid-19 salgını sebebiyle evlerimizde olacağımız bu bayram evlerimizin cam ve balkonlarını Şanlı Bayrağımız ile donatarak bayramın coşkusunu hep birlikte yaşayalım. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”