• Reklam
  • Reklam
Reklam

VALİ DENİZ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

VALİ DENİZ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

VALİ DENİZ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
14 Temmuz 2019 - 19:17

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Vali Deniz mesajında; "15 Temmuz 2016 günü hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) milli irademize, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur.
Devletimizin gelişimini hazmedemeyen bu terör örgütü ve arkasındaki güçler, emellerine ulaşmak için şerefli ordumuza, kahraman polis teşkilatımıza ve kamu kurumlarımıza sızdırdıkları hainler eliyle 15 Temmuz gecesi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir saldırıya kalkışmışlardır.
Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütünün hain kalkışmasına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden Aziz Milletimiz en güzel cevabı vermiştir.
Cumhuriyet tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan bu kalkışmaya karşı, aziz milletimiz onurlu ve kararlı bir şekilde, vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte uçak ve helikopterlerden yağdırılan bomba ve kurşunlara bedenini siper etmiş, tarihe altın harflerle geçen destansı bir mücadele ile bu hainlere geçit vermemiştir.
Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetlerimizi ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbecilere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm Dünya’ya bir kez daha haykırmıştır.
 Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle; Ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyorum. İradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." İfadelerine yer verdi.