• Reklam
  • Reklam
Reklam

Urganlı Düğün Salonunda sona yaklaşıldı

Urganlı Düğün Salonunda sona yaklaşıldı

Urganlı Düğün Salonunda sona yaklaşıldı
Editor: Turgutlu Manşet
01 Aralık 2022 - 11:02

Turgutlu Belediyesi tarafından Urganlı Mahallesine kazandırılacak olan düğün salonu projesinde sona yaklaşıldı. İnşaatın çok büyük oranda tamamlandığı projenin kısa süre içerisinde mahalle halkının hizmetine sunulması planlanıyor.
Geçtiğimiz temmuz ayında temeli atılan ve çalışmaların aralıksız devam ettiği Urganlı Düğün Salonu projesinde sona gelindi. Urganlı Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak olan projede kaba inşaat, çatı yapımı ile dış cephe boyama çalışmaları tamamlandı. Urganlı Düğün Salonu projesinin inşaatı ince işçiliklerin ve iç cephe boyamasının yapılmasının ardından sona erecek.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Urganlı Mahallemize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirdik. Temmuz ayında temel atma töreniyle yapımına başladığımız Urganlı Düğün Salonu projemizde sona yaklaşıktık. Urganlı Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizin pek çok açıdan ihtiyacını karşılayacak olan bu projemizi en kısa sürede açarak hizmete sunacağız” dedi. 
Urganlı Düğün Salonu projesi hakkında bilgiler
Eski yazlık sinema ve yazlık düğün salonu olarak kullanılan ve 833 m2 alanı kapsayan projenin 515 m2’si düğün salonu olarak planlandı. Betonarme ve çelik olarak tasarlanan projede tüm ses ve ışık sistemleri en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Urganlı Düğün Salonu 300 kişilik kapasiteli olacak. Bununla birlikte karşılama alanı, gelin odası, bebek bakım odası, mutfak, büfe, depo ve tuvaletler de bulunacak.