• Reklam
  • Reklam
Reklam

Urganlı’da Tarihi Miting

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Urganlı Mahallesinde meydanında vatandaşlarla buluştu

Urganlı’da Tarihi Miting

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Urganlı Mahallesinde meydanında vatandaşlarla buluştu

Urganlı’da Tarihi Miting
Editor: Turgutlu Manşet
23 Mart 2019 - 14:15

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, Urganlı Mahallesinde meydanında vatandaşlarla buluştu.
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Urganlı mahallesinde gerçekleştirdiği miting vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Urganlıların şehrin dört bir yanından yaptığı havai fişek, meşale ve konfeti etkinlikleri sonrasında Urganlı’da müthiş bir gece yaşandı.
Cumhur ittifakının adayı Turgay Şirin’dir. Bizlerde kendisinin arkasındayız. Cumhurbaşkanımızın sözünü yere düşürmeyiz, düşürttürmeyiz şeklinde konuşan AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, meydanda vatandaşlara seslendi ve selamlama konuşması yaptı.
AK Parti İlçe başkanı Kazım Dilek’in konuşması sonrasında halkı selamlayan ve açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Şirin “Urganlılar Bize Gönüllerini Açtı”
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Toprağı verimli, havası temiz, insanları mert, insanları çalışkan Urganlı. Türkiye'nin dört bir yanından Balkanlar'dan, Doğudan, Batıdan gelen kardeşlerimizi bağrına basan Urganlı sizleri yürekten selamlıyorum” sözleri ile konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin “Bugün Urganlıdayız. Urganlılar bize gönüllerini açtı, yüreklerini açtı. Urganlı bizi her zaman destekledi, bizlerde Urganlıyı her zaman sevdik” dedi.
Şirin “Durmadık Koştuk, Ürettik, Yatırım Yaptık”
Turgay Şirin “Bizim 5 yılımız Turgutlumuza, Urganlımıza, şehrimizin her köşesine hizmetle geçmiştir. Gönül Belediyeciliği ile her yüreğe dokunurken, şehrimizi de dev yatırımlarla tanıştırdık. Bu 5 yılda Büyükşehrimizin de desteği ile memleketimize 300 milyon lira yatırım yaptık. Durmadık koştuk, ürettik, yatırım yaptık, çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.
Şirin “Urganlıya, Urganlıspor’a Destek Olduk”
Turgay Şirin “Bizim bir urganlı sporumuz var. Başarılı bir takım fakat lig başında ekonomik bir problem sebebi ile lige katılamıyordu. Fakat bu ekonomik sorun sonra çözüldü. Nasıl çözüldü değerli Urganlılar biz çözdük. Bugüne kadar Urganlı spora tesis yenileme ve benzeri işlerle birlikte yaptığımız yardımlar ve nakit yardımların toplamı 200 bin liranın üzerindedir. Bununla birlikte takımımızın deplasman ulaşımlarını da yine biz sağladık. Biz Urganlımızı da, Urganlı sporumuzu da seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz. Urganlı'mızda 15 bin m2'nin üzerinde parke taş döşeme 5 bin m2 bordür çalışması yaptık. Ayrıca yine muhtelif yollarda tamiratlar bakımlar onarımlarla birlikte toplamda 32 kilometre asfalt yol çalışması yaptık. Urganlımıza yıllardır sıkıntı yaşanan Gediz geçiş köprüsünü yine biz yaptık Cami ve Okullarımızın çeşitli ihtiyaçlarını yine hep biz karşıladık. Yeni otobüslerle rahat konforlu ve hızlı ulaşım sağladık. İtfaiye müfrezesi oluşturduk. Bunları biz yaptık. Kardeşlerim biz Kıt kanaat imkânlarla zorluklarla tüm bu projeleri sizlerin desteği ile yaptık” dedi.
Şirin “Cumhur İttifakıyla Turgutlu’da, Urganlı’da Kazanacak”
Turgay Şirin “Şimdi Cumhur İttifakı ile daha güçlüyüz. Yeni dönemde inşallah 7 Milletvekilimizle, Büyükşehir Belediyemizle, hükümetimizle, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile Turgutlu için Urganlı için daha birçok projeyi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Urganlı için bir problem olan demiryolu üzerindeki hemzemin geçit var kapatıldı. Devlet demir yolu Türkiye genelinde böyle bir çok yeri kapatmış. Uğraştık, görüştük çözüm sunduk fakat burada yapacağımız alt geçidin yakınında bulunan kanal sebebi ile projede bir problem yaşandı inşallah yeni dönemde bu sorunun çözümü içinde var gücümüzle çalışacağız. Urganlımıza yeni dönemde öncelikli Urganlımıza yakışan düğün salonu, özellikle hanım kardeşlerimiz için kurslar açacağımız ve her türlü faaliyetin yapıldığı bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Urganlımızın yıllardır sıkıntı yaşadığı su ve kanalizasyon sorunu çözüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün desteği ile ihalemizi yaptık. İnşallah seçim sonrasında çalışmalarımıza başlıyoruz. Yine Turgutluda bir çok caddede yaptığımız prestij caddesini Urganlımızın ana giriş caddesinde de hayata geçireceğiz. Bu çalışmalarla birlikte Urganlı meydan projemiz gençlerimiz ve çocuklarımız için Bilgi Evi projemizde projeler arasında” dedi.
Şirin “Belediyede O Kadar Çalıştın Urganlı İçin Hangi Projeyi Yaptın”
“Şimdi çıkmış birileri karanlık bir takım yerlerin, karanlık bir ittifakın desteği ile kendilerine yol açmaya çalışıyor. Bizleri kavgaya, gürültüye çekmeye çalışıyor "Projeleri yok ki" diyor işte projelerimiz burada. İşte biz buradayız İşte Cumhur İttifakı burada” diyerek sözlerine devam eden Cumhur İttifakı Turgay Şirin “Karanlık yerlerle ittifak yapan ve bize laf söylemeye kalkan bir zat var. Şimdi bizimle ilgili konuşan o zata soruyorum. Yahu kaç yıl belediyede çalışmış da kaç kere Urganlıyla ilgili proje yapmış. Urganlı’ya yapılacak hangi hizmet için bizlere proje sunmuş, öneri sunmuş, talepte bulunmuş. Ben size söyleyeyim yok kardeşlerim yok” dedi.
Şirin “Sizin Gibi Alçalmayacağız”
Şirin “Urganlının, Turgutlunun Manisa'nın türküleri çoktur. Ben size bunlardan birini söyleyeyim mi "Karşımdan gelir oğlu, selviye benzer boyu, bakmayın çalımına heybesi saman dolu" Yani bakmayın bunların çalımına Bunların heybesinde ne hizmet var, ne proje var, ne gayret var. Bunların heybesinde saman bile yok. Bunların heybesinde sadece iftira var, hakaret var, ihanet var, kavga var. Kavga dedikse sanmayın bayrak, vatan, millet düşmanlarıyla kavga ediyorlar, onlarla dost bunlar, kavgaları vatan millet sevdalılarıyla birde kendi içlerinde post kavgası, rant kavgası. Bundan başka bir şey yapmıyorlar. Yunus ne diyor girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep. O zat kalkmış birde bize papağan falan diyormuş biz insanları tehdit ediyormuşuz. Yahu öncelikle uslubunuza, ağzınıza dikkat edeceksiniz dikkat. Biz sizin gibi alçalmayacağız. Sizin gibi üslubumuzu bozmayacağız.
Şirin “Sizin İttifakınız Karanlık. Kimler Var İttifakınızda Açıklayın”
Şirin “Siz ne derseniz deyin. Biz söylemekten vazgeçmeyeceğiz. Karanlık ittifaklarla birliktesiniz. Bizim ittifakımız CUMHUR ittifakı. Ak parti ve Milliyetçi Hareket Partisi vatan sevdalıları millet sevdalıları. Peki siz açıklayın kimler var arkanızda söyleyemezsiniz. Çünkü sizin ittifakınız karanlık. Sizin ittifakınız derdi memlekette değil, bayrakta değil, Urganlıda değil Turgutlu'da değil. Samimi CHP'li, İYİ partili, Saadetli kardeşlerime sesleniyorum bunlara kanmayın. Bunlara inanmayın. Bunların hizmet diye bir derdi yok. Bunların derdi yalan dolan. Yahu bunların Atatürk'ün kurduğu partiyle alakası olabilir mi bunların. Gerçek vatan sevdalısı bayrak sevdalısı, CHP'ye, İYİ partiye, saadete ve diğer partilere oy veren vatandaşlarımızla alakası olabilir mi?” dedi.
Urganlı mitingine Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe Başkan vekili Aziz Erim, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.