• Reklam
  • Reklam
Reklam

Ünlü Kasap’a sürpriz ziyaret

Ünlü Kasap’a sürpriz ziyaret

Ünlü Kasap’a sürpriz ziyaret
Editor: Turgutlu Manşet
17 Kasım 2022 - 13:34

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yeşim kediyle yaşadığı diyalog videosuyla ünü dünyaya yayılan Turgutlulu Kasap İkram Korkmazer’e ziyarette bulundu.
Ziyaret sırasında Kasap Korkmazer’e jest yapan Başkan Akın, Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini ve Turgutlu Belediyesinin ürettiği mamayı kendisine hediye ederken, Korkmazer de jestinden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kasap dükkânında ‘Yeşim’ adlı kedisiyle yaşadığı diyalog videosunun sosyal medyada yayılmasıyla birlikte ünü Türkiye’yi aşan esnaf İkram Korkmazer’e sürpriz bir ziyarette bulundu.
İkram Korkmazer’i dükkânında ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Akın, Korkmazer’e Mustafa Kemal Atatürk Portesi ve Belediye'nin ürettiği mamaları hediye etti. Başkan Akın’a bu güzel hediyeler için teşekkür ettiğini belirten Kasap İkram Korkmazer, “Turgutlu’da 41 yıldır kasaplık mesleğini icra ediyorum. Kedimiz Yeşim ile yaşadığımız diyalog sayesinde adımızı ve ilçemizi tüm dünya duydu. Videomuz sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi, halen daha izlenmeye devam ediyor. Sağ olsun Belediye Başkanımız Çetin Akın, bugün sürpriz bir ziyarette bulunarak çok güzel bir hediye takdim etti. Bana hayatımın en güzel hediyelerinden birini verdi. Ben Başkanı’ma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ve bu güzel hediyesinden dolayı çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum” dedi.