• Reklam
  • Reklam
Reklam

ülkücü Ve Ak Gençlerden Tam Destek

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin’in Kervan Yolu ile Türkmen Yolunun kesişim noktasında gerçekleştirdiği kahvehane toplantısı binlerin katılımı ile mitinge dönüştü

ülkücü Ve Ak Gençlerden Tam Destek

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin’in Kervan Yolu ile Türkmen Yolunun kesişim noktasında gerçekleştirdiği kahvehane toplantısı binlerin katılımı ile mitinge dönüştü

ülkücü Ve Ak Gençlerden Tam Destek
Editor: Turgutlu Manşet
21 Mart 2019 - 10:08

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin’in Kervan Yolu ile Türkmen Yolunun kesişim noktasında gerçekleştirdiği kahvehane toplantısı binlerin katılımı ile mitinge dönüştü. Alanda toplanan binlerce vatandaş Cumhur İttifakına destek sözü verdi.
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Kervan Yolu ile Türkmen Yolunun kesiştiği noktada bulunan Çirkinin Kahvehanesi önünde düzenlediği kahvehane ziyareti miting havasında geçti. Cumhuriyet ve Yeni Mahalleden binlerce vatandaşın katıldığı kahvehane toplantısında Turgay Şirin ve Cumhur İttifakı temsilcilerine yoğun ilgi gösterildi.
Komşularından Şirin’e Coşkulu Karşılama
Kahvehane konuşması öncesinde Türkmen Yolu üzerinden alana giden Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’e ikamet ettiği Şehit Er Ahmet Yağız Sokak sakinleri sürpriz yaptı. Başkanın kortej yürüyüşünün istikametini kendi sokaklarına çeviren sokak sakinleri evlerinden ve yaya yollarından Turgay Şirin’e tam destek sözü verdiler. Yaşanan bu karşılamadan dolayı memnuniyetini dile getiren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin tüm komşularına teşekkür etti.
Ülkücü ve AK Gençlerden Tam Destek
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in kahvehane konuşması öncesinde Cumhur İttifakının kortej yürüyüşünü Kervan Yolu üzerinde karşılayan Ülkücü ve AK Gençler meşale ve konfetilerle Turgay Şirin’i karşıladılar. Başkana Şirin’e tam destek sözü veren gençler meydanda da ‘Turgutlu Ehline Emanet’ ve ‘Başkan Turgay Şirin’ sloganları attılar.
Bostan “Heyecan ve Gururla Yürüyoruz”
Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan “31 Mart’a doğru adım adım ilerlerken, her akşam artan bu coşku, her gün yükselen bu sevgi selinin karşısında bizler daha büyük bir şevk, heyecan ve gururla yürümeye devam ediyoruz. Cumhur İttifakı adayımız Turgay Şirin ve cumhur ittifakının kadrolarına karşı halkımızın göstermiş olduğu ilgi bizlerin doğru yolda olduğunun kanıtıdır” dedi.
Dilek “AK Partililer Burada”
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “Turgutlu’da Cumhur ittifakının adayı Turgay Şirin’dir. Bizler AK Parti kadroları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, devletin bekası, milletimizin huzuru için kurduğu Cumhur İttifakına sorgusuz sualsiz destek verdik ve vereceğiz. Bu mesele beka meselesidir. AK Parti ilçe başkanı olarak şunu net bir şekilde söylüyorum gerçek reisçiler buradadır, AK Partililer buradadır. Turgay Şirin’in yanında, Cumhur İttifakının yanındadır” dedi.
Şirin “
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Sevgili Kevan Yolu sakinleri, bugün burada bizleri karşılayıp, yanımızda olarak bizlere gurur verdiniz. Cumhur ittifakı olarak doğru yerdeyiz Allah’a çok şükür. Cumhur ittifakı olarak kendi menfaatlerini düşünen değil, milletin menfaatlerini düşünenleriz. Allah’a hamdolsun var gücümüzle çalıştık. Belediyecilik gülümseyen bir yüzdür dedik, herkesi kucakladık. 2014 yılında büyükşehir belediye yasasının değişmesine rağmen 4 kat büyüyen Turgutlu’ya, 4 kat azalan bütçeyle hizmet etmemize rağmen hiç şikayet etmedik. İlçemizi 300 milyonu aşan yatırımla buluşturduk. Zora talip olalım dedik şehrin altyapısın altyapısına yatırım yaptık. Her zaman dedik biz gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşündük” dedi.
Kervanyolunda düzenlenen etkinliğe Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.