• Reklam
  • Reklam
Reklam

TUTSO’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

TUTSO’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

TUTSO’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ
Editor: Turgutlu Manşet
11 Şubat 2021 - 10:32

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) tarafından temin edilen 65 tablet Turgutlu ve Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teslim edildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Küçük Parmaklar" tablet dağıtım kampanyası kapsamında, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere temin edilen 65 tabletten 55 tanesi Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, 10 tanesi ise Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, ülke genelinde kovid-19 salgını sürecinde online eğitim gören, maddi imkanı olmayan öğrenciler için ‘Tabletsiz Öğrenci Kalmasın’ hedefiyle başlatılan kampanyaya Faruk Aydın’ın başkanlığındaki Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası da 65 tablet ile katılım sağladı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından temin edilen tabletler TUTSO Yönetim Kuurlu Başkanı Faruk Aydın’ın tarafından, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Cendel Akçay’ a teslim edildi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime her zaman destek olduklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bu sene, ülke genelinde başlatmış olduğu tablet dağıtım kampanyasına oda olarak 65 tablet ile katılım sağladıklarını söyledi.
Tabletlerin 10 tanesinin Ahmetli’de, 55 tanesinin ise Turgutlu’daki öğrencilere dağıtılacağını bildiren başkan Aydın “Oda olarak eğitim sistemimizin güçlenmesi adına her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz tabletlerini güle güle kullansınlar. Eğitim desteği konusunda bizlere öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
Tabletleri TUTSO’dan teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ise, “Odamız tarafından teslim edilen tabletleri, maddi imkanı olmayan öğrencilere dağıtacağız. Tablet desteğinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyoruz” dediler.