• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN’DAN

TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN’DAN

TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN’DAN
Editor: Turgutlu Manşet
20 Kasım 2019 - 18:31

Turgutlu Belediyesi ve Turgutluspor’un 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasının başlama vuruşunu Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın gerçekleştirdi.
 Turgutlu Belediyesi ve Turgutluspor’un 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde düzenlediği U-11 ve U-12 takımlarının katıldığı futbol turnuvası Irlamaz Spor Tesislerinde başladı. Turnuvanın başlama vuruşu Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından yapıldı. Tüm takımlara başarı dileklerini ileten Başkan Akın: “Güzel ve sakatlığın yaşanmadığı bir turnuva olmasını diliyor, bu anlamlı günde böylesine geniş katılımlı bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.”dedi.
Turnuvaya 15 futbol kulübünden 24 takım ve 300’den fazla altyapı oyuncusu katıldı. Cuma gününe kadar sürecek olan turnuvada Turgutluspor’un yanı sıra Göztepe, Altınordu, Altay, Menemen, Manisa FK, Buca gibi önemli takımların alt yapıları da bulunuyor. Turnuvanın ödül töreni Cuma günü saat 16.00’da Irlamaz Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.