• Reklam
  • Reklam
Reklam

TÜRK KIZILAY TARAFINDAN MANİSA'DA KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILDI

TÜRK KIZILAY TARAFINDAN MANİSA'DA KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILDI

TÜRK KIZILAY TARAFINDAN MANİSA'DA KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILDI
Editor: Turgutlu Manşet
30 Haziran 2022 - 19:12

Türk Kızılay Manisa Şubesi tarafından vekaleten kurban kesimi için, bağış noktası oluşturuldu.
Manolya Meydanı'nda "Hilal Olsun Türkiye" sloganı ile kurulan bağış noktasına giden vatandaşlar, yurt içi ya da yurt dışında kesilmek üzere kurban bağışında bulunabilecekler.
Kurban vekâleti vermek isteyen vatandaşlar, yurt dışı kurban kesimi için 1475 lira, yurt içi kurban kesimi için 2475 lira bağışta bulunabilecekler.
Kurban Bağış noktası açılışında konuşan Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Manisalı hayırseverlerin kurban bağış noktasında yoğun şekilde ilgi gösterdiğini söyledi.
Kurban bereketinin yıl boyunca sürmesi için hayırseverleri, Türk Kızılay Manisa Şubesi'ne ve Manolya Meydanı'nda kurulan bağış noktasına davet eden Efendioğlu şunları söyledi: "Türk Kızılay Manisa Şubesi olarak Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla kurban bağış kampanyamızı başlattık. Bu çalışmalar kapsamında Manolya Meydanı'nda kurban bağış noktamızı oluşturduk. Kızılay Manisa Şubesi olarak her yıl Türkiye ortalamasının üzerinde bağış topluyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.
Kurban bağış fiyatlarımız bu yıl yurt dışı için 1475, yurt içinde ise 2 Bin 475 liradır. Manisalı hayırseverlerimiz, bağışçılarımız, standımız açıldığı günden bu zamana kadar yoğun şekilde ilgi gösteriyorlar. Kurban bereketini yıl boyunca yaşatmak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hayırseverlerimizi Manolya meydanında bulunan bağış noktamıza bekliyoruz. Türk Kızılay Manisa şubesine yapılacak tüm bağışçılarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum."
Kurban Bağış kampanyası kapsamında Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal'da vekaletle kurban bağışında bulundu.
Kampanyanın açılış etkinliğine; Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Türk Kızılay Manisa Şube Başkan Yardımcısı Hakan Yılmazbaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Türk Kızılay Manisa İl Müdürü Murat Köseler, Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal ve Gazeteci Ertuğrul Aytaç katıldı.