• Reklam
  • Reklam
Reklam

Türk Kızılay Manisa'dan Çiftçi ve Tarım İşçilerine Tarlada Aşure İkramı

Türk Kızılay Manisa'dan Çiftçi ve Tarım İşçilerine Tarlada Aşure İkramı

Türk Kızılay Manisa'dan Çiftçi ve Tarım İşçilerine Tarlada Aşure İkramı
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ağustos 2022 - 15:47

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekipleri ile gönüllüler tarafından tarlada çalışan çiftçilere ve tarım işçilerine aşure dağıtıldı.

Muharrem ayı dolayısıyla, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından hazırlanan yaklaşık 500 kişilik aşure, hasat döneminde tarlada çalışan çiftçi ve tarım işçilerine ikram edildi.

Hayırseverlerin desteği ile hazırlanan ve kent merkezinde bulunan tarım arazilerindeki çiftçi ve tarım işçilerine dağıtılan aşure beğeni aldı.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Atilla Efendioğlu, Türk Kızılay'ın her alanda vatandaşın yanında olduğunu söyledi.

Muharrem ayı dolayısıyla yapılan aşurenin, Manolya Meydanı'nın ardından tarım arazilerindeki çiftçi ve tarım işçilerine de dağıttıklarını belirten Efendioğlu, "Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı olarak, hayırseverlerimizden aldığımız destek ile her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Hazırladığımız aşureyi ilk olarak Manolya Meydanı'nda düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşlarımıza ikram ettik. Bunun hemen ardından ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma ile hasat mevsiminde tarlalarında çalışan çiftçilerimize ve tarım işçilerimize de aşuremizden ikram ettik. Hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, aşuremizden tadan herkese afiyet olsun." dedi.