• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

TURGUTLUSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

TURGUTLUSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA
Editor: Turgutlu Manşet
22 Ocak 2020 - 17:25

2019-2020 sezonunun ikinci devresine kötü başlangıç yapan Turgutluspor'da yönetimden açıklama geldi.
İlk iki haftada grubun en alt sırasında yer alan iki takıma da puan kaptıran kırmızı siyahlılarda yönetim kurulu toplanarak bir basın açıklaması yayınladı.
Kötü gidişatın önüne geçmek için çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.
"Değerli Turgutluspor Sevdalıları, son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar bizleri de en az sizler kadar derinden üzmüştür. Dün gece teknik ekibimiz ve oyuncularımızla yaptığımız toplantıda 2 haftada yaşadığımız 5 puanlık kayıp masaya yatırılmış, detaylıca görüşülmüştür.
Ancak bilinmelidir ki Biz Turgutluspor Yönetimi olarak sezon başında söylediklerimizin arkasındayız. Kongrede söylediğimiz gibi ilk yılımız yatırım, ikinci yılımız atılım, üçüncü yılımız şampiyonluk parolasıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Sezon başında hedeflediğimiz PLAY-OFF potasına bizi getiren oyuncularımızın ve teknik heyetimizin sonuna kadar destekçisiyiz. Turgutlusporumuzu başarısız gibi göstermeye çalışanlar herhalde takımımızın 3. sırada ve PLAY OFF potasında olduğunun farkında değiller. Sezon sonunda hedeflediğimiz PLAY OFF ve oradan da bir üst lige çıkma hedefimize bizi ulaştıracak olan oyuncularımız ve hocamız Cüney Biçer’e olan inancımız tamdır.
Ayrıca kim olduğu ve hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan sahte sosyal medya hesaplarının arkasına gizlenmiş, düşüncelerini ve fikirleri açıkça ifade edecek cesareti kendinde bulamayan korkakların yönetim kurulu üyelerimize atmak istedikleri çamura önce kendi elleri bulaşmıştır. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz, ailelerinden, işlerinden, sosyal hayatlarından fedakarlık ederek Turgutlusporumuzun başarısı için bir kuruş ücret almadan çalışmaktadırlar. Siz değerli Turgutluspor sevdalılarının bu tarz iddialara itibar etmeyeceğine güvencimiz tamdır. Bu asılsız iddiaların sahipleri hakkında bundan sonraki süreçte hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.
Biz Turgutluspor yönetim kurulu üyeleri, oyuncuları, teknik ekibi ve cefakar taraftarımızla birlik ve beraberlik içinde PLAY OFF’ tan bir üst lige çıkmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz.
Turgutlusporumuz sezon başı hedeflediğimiz yerdedir ve sezon sonunda da ligi hedeflediğimiz noktada bitirecektir. Biz gerçek Turgutluspor sevdalılarına düşen her zaman bizi buraya getiren Hocamız Cüneyt Biçer’in, teknik ekibimizin ve oyuncularımızın destekçisi olmaktır."