• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'UN ŞİRAZESİ KAYDI

TURGUTLUSPOR'UN ŞİRAZESİ KAYDI

TURGUTLUSPOR'UN ŞİRAZESİ KAYDI
Editor: Turgutlu Manşet
11 Eylül 2020 - 13:03 - Güncelleme: 11 Eylül 2020 - 15:27

2019-2020 sezonunda yönetimiyle, teknik ekibiyle, taraftarıyla bütünleşip başarılı bir sezon geçiren ve 3. Ligde şampiyonluğa uzanan Turgutluspor, ne olduysa 2020-2021 sezonu henüz daha başlamadan şirazesini yitirdi..
Kırmızı siyahlı ekibi şampiyonluğa taşıyan teknik ekip ve bir çok oyuncusuyla yollarını ayıran kırmızı siyahlılarda son günlerde yaşananlar pes dedirtiyor.
Kulüp tarihinde yaşanmayanlar yaşanıyor. Adeta davul zurnayla transfer edilen ve basın önünde pozlar verilen kalitesinden şüphe duymadığımız Yusuf Acer'in sakat olduğu ve MR sonuçlarının sıkıntılı olduğu bu sebeple oyuncuyla yolların ayrıldığını duyduk ve şaşırdık.
Bununla kalsa iyi, daha bir kaç hafta önce yine basına servis edilen ve sözleşme yenilendiği belirtilen, şampiyonluğun mimarlarından Hayrullah ve Abdülkadir dün itibariyle gönderiliyor. Neymiş hoca yetersiz bulmuş. Arkadaşlar bunlar bize yakışmaz, Turgutluspor'un böyle bir tarihi yok, öncelikle bunu bilin. Bir oyuncuyu çağıracaksınız pazarlık edip sözleşme imzalayıp basına servis edeceksiniz, o oyuncuda ailesini evini buraya taşıyacak, ki Hayrullah ile Abdülkadir'in nasıl özverili oyuncular olduğunu tartışmamıza gerek bile yok, sonra yok biz seni beğenmedik diyip yollayacaksınız. Bu Turgutluspor tarihinde yok ve bize yakışan bir durum değil, bu insanlarında ekmek parası kazandığını ve sezonun başlamasına bir hafta kala kulüp bulmakta zorlanabileceklerini düşünmeden Turgutluspor'a yakışmayan bir hamle. 
Gün geçmiyor ki Turgutluspor da yapılan hatalar bitsin de bir takım oluşturulsun. Her gün saçma sapan hamleler Turgutluspor'a zarar veren davranışlar. 
En son aldığım duyumlar daha da vahim, takım içerisinde oyuncularında sıkıntılı ve gergin olduğu bazı oyuncuların yaşananlardan huzursuz olduğu gelen bilgiler arasında. 
Velhasıl, Turgutluspor ne doğru düzgün transfer yapıyor, ne anlaştığı oyuncuyu elinde tutuyor, ne kamp yapıyor, artık yeni sezon için de ne kadar hazırlık yapıyor o da tartışılır. Öyle ya, böyle bir ortamda kim nasıl hazırlanacak lige. Her an gönderilebilirsiniz düşünsenize..
Artık Turgutluspor'un transfer yapması da zorlaşıyor, gelen oyuncu düşünmez mi 'bunlarla anlaşıp iki gün sonra yok beğenmedik derlerse ne yaparım' diye. Ben olsam düşünürüm.
Umarım bir an önce bu keşmekeşlik sona erer de yıllardır özlemini duyduğumuz 2. Lige iyi bir başlangıç yaparız.