• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'UN KEYFİ YERİNDE (video)

TURGUTLUSPOR'UN KEYFİ YERİNDE (video)

Editor: Turgutlu Manşet
05 Aralık 2019 - 18:23 - Güncelleme: 05 Aralık 2019 - 18:25

Üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından önce evinde Kozan, ardından da pazartesi günü deplasmanda Karşıyaka'yı mağlup ederek moral bulan Turgutluspor önümüzdeki Pazar günü evinde oynayacağı Erbaa maçının hazırlıklarını keyifle sürdürüyor.
Perşembe günü 7 Eylül stadyumunda çalışan kırmızı siyahlılarda gazetecilere açıklamada bulunan Cüneyt Biçer, ilk yarının bitimine iki hafta kala her iki maçı da kazanarak devreyi tamamlamak istedikleri söyledi.
Biçer açıklamasında; "Karşıyaka maçı tekrar bir galibiyet serisi başlatma adına bizim için önemliydi kazandık ve o seriyi başlatmış olduğumuzu düşünüyorum. Şimdi devamında da Erbaa maçı oynayacağız. En iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Açıkçası Erbaa maçıyla birlikte kalan son iki maçımızı da kazanarak devreyi kapatmak istiyoruz. Sakat oyuncularımız vardı onlar iyileşiyor, cezalımız Samet vardı o da cezasını tamamladı Karşıyaka maçında. Pazar günü tam takım olarak hazır olacağımızı düşünüyoruz. Hem sayısal hem de oyun olarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. İçerde yine zor bir maç olacağını düşünüyorum. Erbaa takımı son haftalarda ivmesi aşağı giden bir takım ve bu durumu düzeltmek isteyeceklerdir.
Özellikle evimizde gelen rakiplerin çok katı savunma yaptığı maçlar oynuyoruz. Tabii zorlandığımız bölümler oluyor. Bizim de bunu aşmak için planlarımız var, kazanarak devam etmek istiyoruz." Dedi.
Turgutluspor alt yapısında yetişen ve Turgutluspor kalesini sezon başında devralan genç file bekçisi Fatih Demirlek' de Turgutlululardan takımlarını desteklemelerini istedi.
Fatih açıklamasında; "Bu hafta deplasmanda zorlu bir Karşıyaka maçı oynadık. Üst üste ikinci maçımızı kazanmak istiyorduk, ve sonuç olarak kazanmasını bildik. Takım için bu çok iyi oldu. Şimdi devrenin son iki maçını oynayacağız. Bu iki maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben de Turgutluluyum, memleketimiz sonuçta ve taraftarımızı maça bekliyorum bize destek olsunlar bize güvensinler. Bu şehir başarıyı yaşamayı hak ediyor, yeter ki herkes elinden geleni yapmaya devam etsin." Şeklinde konuştu.
İşadamı Turgut Irk'tan Baklavalı Destek
Turgutluspor idmanını izleyen Berna Dış Ticaret sahibi işadamı Turgut Irk idman sonrası takıma baklava ikramında bulundu.
Futbolculara başarı dileyen işadamı Irk; "Turgutlu bizim şehrimiz, Turgutluspor bizim takımımız,
Elimizden gelenin fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Hem maddi hem manevi desteğimiz her zaman devam edecek. Turgutluspor bu sezon güzel bir yapılanma gerçekleştirdi. Bunun meyvelerini alacağımızı düşünüyorum. Erbaa maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz inşallah." Dedi.
Turgutluspor Genel Kaptanı Erk Kayabaş'da ilgisinden ve desteğinden ötürü iş adamı Turgut Irk'a teşekkür etti.