• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR’UN GRUBU BELLİ OLDU

TURGUTLUSPOR’UN GRUBU BELLİ OLDU

TURGUTLUSPOR’UN GRUBU BELLİ OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
30 Haziran 2022 - 16:15

Başkan Bülent Daşkan; “Sezon sonu kazananın Turgutluspor olması için var gücümüzle çalışacağız.”
2022-2023 sezonunda TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Turgutluspor bugün yapılan kura çekimi sonrası 17 takım bulunduğu 2. Grupta yer aldı.
TFF 3. Lig'de 2022-2023 Sezonu grupları kura çekimi, bugün TFF'nin Riva'daki idari merkezinde yapıldı. Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi; Türkiye Futbol Federasyonu 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Törene kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.
Kura çekimi için İstanbul’da bulunan Kulüp Başkanı Bülent Daşkan kazasız belasız tüm kulüp ve futbolculara sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diledi.
2022-2023 sezonunda kazananın Turgutluspor olması için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Daşkan; “Her şeyden önce tüm kulüp ve futbolculara kazasız belasız sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diliyorum. Sezon sonunda kazananın Turgutluspor olması için var gücümüzle çalışacağız. Tüm takımlarımıza hayırlı bir sezon olsun.” Dedi.