• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'UN CİZRE'DEKİ GALİBİYETİ

TURGUTLUSPOR'UN CİZRE'DEKİ GALİBİYETİ

Editor: Turgutlu Manşet
02 Mart 2020 - 13:33

Turgutluspor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Cizrespor’u 1-0 yendi ve PLAY OFF hattında ki avantajını korudu.
Seyircisiz oynanan karşılaşmadan rakiplerinin de puan kaybettiği haftada  galip ayrılmayı bilen kırmızı siyahlılar bay haftası öncesi önemli bir galibiyete imza attı.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor deplasmanda karşılaştığı Cizrespor’u suskun golcüsü Ergun’un golüyle 1-0 yendi ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
Deplasmanda ki Payas beraberliğinin ardından evinde ki kritik maçta Fethiyespor'u mağlup etmeyi başaran Turgutluspor 25. Hafta maçında Cizre'den de 3 puanla dönerek puanını 48'e çıkardı ve grupta ikinci sıradaki yerini korudu.
İlk yarı golsüz sona erdi
Yağışlı bir havada oynanan maçın ilk yarısı her iki ekibinde cılız ataklarıyla geçti. İkinci yarıda oyuna Abdülkadir'in girmesiyle hücum gücünü artıran kırmızı siyahlılar özellikle 65. Dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yığmayı başardı. Arada kontra toplarla gol arayan ev sahibi ise bunda başarılı olamazken özellikle savunmada Hayrullah duvarını geçmeyi başaramadı.
Karşılaşmanın 76. Dakikasında orta alanda topu kapmayı başaran kırmızı siyahlılarda Necmi Çoban sağdan meşin yuvarlağı rakip ceza alanına kadar taşıyıp ortaladı,  arka direğe giden topu Kadir Yazıcı güzel çevirdi, altı pas üzerinde topu önünde bulan Ergun Cengiz yarım voleyle Cizre ağlarını havalandıran isim oldu 0-1.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Turgutluspor zor Cizre deplasmanından 3 puan çıkaran taraf olurken, puanını 48'e çıkartarak grupta 2. Sıradaki yerini de sağlamladı.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer;”Zor bir deplasman olacağını biliyorduk, seyircisiz oynanması bize bir avantaj sağladı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık, oyundan ve mücadeleden memnunum. Kontrollü başladık ancak saha içerisinde istediklerimizi yaptık, beklediğimiz zamanda golümüzü bulduk. Oynanması gerektiği gibi oynadık ve kazandık. Bay haftası öncesi özel ve güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Perşembe günü Turgutlu’da top başı yapacağız” dedi.