• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'UN AĞZI TATLANDI

TURGUTLUSPOR'UN AĞZI TATLANDI

TURGUTLUSPOR'UN AĞZI TATLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
12 Şubat 2020 - 18:54 - Güncelleme: 12 Şubat 2020 - 19:24

Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Turgutluspor yöneticisi Hasan Hüseyin Coşkun ve Kooperatif yöneticisi Kudret Özgören ile Turgutluspor Taraftarlar Derneği eski başkanı Özkan Çatıkkaş Turgutluspor antrenmanına giderek futbolcu ve teknik kadroya tatlı ikramında bulundu.
TFF 3. Ligde aldığı sonuçlarla ilçeye yeni bir hava getiren Turgutluspor'un ziyaretçileri eksik olmuyor. Neredeyse her idmanı ziyaret eden Turgutlulular takıma moral vermek adına ikramlarda bulunuyor.
Bugün Irlamaz tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlıların idman sonrası ziyaretçisi hem kulüp yöneticisi hem de Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Hasan Hüseyin Coşkun ve Kooperatif yöneticisi Kudret Özgören ile Turgutluspor Taraftarlar Derneği eski başkanı Özkan Çatıkkaş'tı.
İdman sonrası futbolcu ve teknik ekibe tatlı ikramında bulunan Hasan Hüseyin Coşkun hafta sonu oynanacak maçta Turgutluspor'un kazanarak yoluna devam edeceklerine inandığını söyledi.
Coşkun açıklamasında; "Turgutluspor hepimizin takımı, ilçemizin bir markasıdır. Başta Cüneyt hocamızı, ekibini ve futbolcu kardeşlerimizi son haftalardaki başarılı sonuçlar için tebrik ettik ve moral motivasyon için idmanı ziyaret ettik. İnşallah hafta sonu da kanarak yollarına devam edeceklerine inancımız tam." Dedi.
Turgutluspor Futbol Şubesi Sorumlusu Fahrettin Solmaz'da ziyaretten dolayı hem Hasan Hüseyin Coşkun'a hem de Kooperatif yöneticisi Kudret Özgören ile Turgutluspor Taraftarlar Derneği eski başkanı Özkan Çatıkkaş' a teşekkür etti.