• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR TAKVİYELERLE DAHA DA GÜÇLENECEK

TURGUTLUSPOR TAKVİYELERLE DAHA DA GÜÇLENECEK

TURGUTLUSPOR TAKVİYELERLE DAHA DA GÜÇLENECEK
Editor: Turgutlu Manşet
16 Aralık 2019 - 18:59

TFF 3. lig 2. grupta 2019-2020 sezonunun ilk yarısını topladığı 30 puanla 3. sırada tamamlayan Turgutluspor, ikinci yarıda zirve iddiasını daha da güçlendirmek için takviye yapacak.
Turgutluspor ilk yarının son maçında deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 2-0 yendi ve devreyi zirve yarışının içinde tamamladı. Kırmızı siyahlılar 16 maçta 30 puan toplayarak 3.sırada yer aldı.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor ilk yarının son maçında deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 2-0 yendi. Onur Garip yükselen form grafiği ile deplasmanda da takımının skor yükünü omuzlandı ve takımını net bir galibiyeti taşıdı. Ligin ilk yarısını 30 puanla lider Kocaelispor’un 7 puan gerisinde 3.sırada tamamlayan kırmızı siyahlılarda teknik direktör Cüneyt Biçer kadroya takviye yapmak istediklerini ve oyunculara 1 hafta izin verdiğini söyledi.
Biçer:”İlk yarıda hedeflediğimiz puanın gerisindeyiz, iç sahada talihsiz maçlar oynadık ve bu hedefimize hizmet edemedi. Ancak ligin ikinci yarısında takviyelerde yaparak daha iyi bir takım olacağız. Zirve hesapları yapıyoruz ama PLAY OFF yarışının içinde olacağız. Ligin ikinci yarısı daha zorlu olacaktır, bunun hesabını yapıyoruz. Eksik bölgelerimize takviye yapmak istiyoruz, bu konuda yönetimimize bir rapor sunacağız” dedi.