• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR SPONSOR BULAMIYOR

TURGUTLUSPOR SPONSOR BULAMIYOR

TURGUTLUSPOR SPONSOR BULAMIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
27 Ekim 2020 - 12:55 - Güncelleme: 27 Ekim 2020 - 13:01

Beş yıl sonra 2. Lig’e dönen ve geride kalan 6 haftada 15 puanla liderliğini sürdüren Turgutluspor’un forma reklamı olmaması dikkat çekiyor. 
180 bin nüfuslu Turgutlu’nun profesyonel liglerdeki temsilcisi Kırmızı Siyahlı ekibin formasında sponsor reklamı olmaması, başarılı ekibin taraftarlarını da üzüyor.
MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Turgutluspor’da forma reklamı olmaması, önemli bir eksiklik olarak dikkat çekiyor. Beş yıl sonra 2. Lig’e dönen ve geride kalan 6 haftada topladığı 15 puanla zirveyi kapan Kırmızı Siyahlı ekibin formasında sponsor reklamı olmaması, başarılı ekibin taraftarlarını da üzüyor. 
Önemli bir sanayi kenti olan 180 bin nüfuslu Turgutlu’nun profesyonel liglerdeki temsilcisi Kırmızı Siyahlı ekibin formasında sponsor reklamı olmamasına şaşırdıklarını belirten taraftarlar, kentteki sanayici ve iş çevrelerinin takımlarına destek vermelerini istedi. Sezona fırtına gibi başlayan ilk beş haftada 5’de 5 yapan Turgutluspor’u önce 1. Lig, ardından Süper Lig de görmek istediklerini belirten Kırmızı Siyahlı ekibin sevdalıları, Covid-19 pandemi süreci dolayısıyla tribün desteği verememenin üzüntüsüne, bir de forma reklamı olmamasının eklendiğine vurgu yaparlarken, “Beş yıl sonra döndüğümüz 2. Lig’de tribün desteğinden yoksun olmasına rağmen sezona fırtına giren Turgutluspor’umuzun başarısı, tüm kentin kenetlenmesiyle gelecektir. En büyük isteğimiz tribünlerdeki yerimizi almak. Şampiyonluğa inanmış Kırmızı Şimşeğimizin formasında bir reklamın olmamasını şaşkınlıkla izlerken, sanayici ve iş adamlarımızdan kentimizin başarılı ekibine sahip çıkmalarını arzuluyor ve desteklerini bekliyoruz. Kısacası, herkes taşın altına elini koymalı diyoruz” ifadelerini kullandılar.