• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR SERİ YAKALAMAK İSTİYOR

TURGUTLUSPOR SERİ YAKALAMAK İSTİYOR

TURGUTLUSPOR SERİ YAKALAMAK İSTİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
07 Şubat 2020 - 14:12

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Turgutluspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ağrıspor maçının hazırlıklarını Turgutlu'da sürdürüyor.
Geçtiğimiz cumartesi günü evinde grup lideri Kocaelispor'u 2-0 mağlup ederek taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan,  şampiyonluk için yeniden umutlanan ve PLAY OF grubu için iddiasını güçlendiren Turgutluspor 9 Şubat Pazar günü en uzak deplasman maçına çıkacak.
Ligin zirvesini ilgilendiren maç için 1596 kilometre yol kat edecek olan kırmızı siyahlılar Ağrı'dan 3 puanla dönerek seri yakalamak istiyor.
Hafta içi çalışmalarını Irlamaz tesislerinde sürdüren kırmızı siyahlılar Perşembe günü Urganlı'da çalışmalarına devam etti.
Artık ligin sonuna doğru geldiklerini ve önlerinde kazanılabilecek 12 maç olduğunu belirten Futbol Şubesi Sorumlusu Fahrettin Solmaz Ağrı'dan mutlu dönmek istediklerini söyledi.
Ligin en uzak deplasmanına gideceklerini belirten Solmaz; "Kocaeli galibiyeti takımımıza özellikle oyuncularımızın özgüveni açısından çok iyi geldi diyebilirim. Turgutluspor her kimle oynuyorsa her zaman sahaya galibiyet için çıkar. Kocaeli maçında da hedefimiz buydu, Ağrı maçında da bu olacak ve bundan sonra, bundan önce olduğu gibi kimle oynuyorsak kazanmak için sahada olacağız. Biz inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyiz ve kaybetmedik. Bu takım kendi evinde mağlup olduğunda da biz futbolcu kardeşlerimize güvenimizin tam olduğunu söyledik. Bundan sonra da böyle olacak. Şimdi önümüzde önemli bir maç daha var. Grupta çıkış arayan ve ilk 5 hedefleyen Ağrıspor'a konuk olacağız. Elbette futbol 3 ihtimalli bir oyun ama biz evimizde oynadığımız maçta elimizden kaçırdığımız rakibimizi deplasmanda mağlup etmek için sahada gerekenleri yapacağız. İnşallah umudumuz o dur ki güzel bir skorla Turgutlu'ya dönmek istiyoruz." Şeklinde konuştu.
Kırmızı siyahlılar son antrenmanını Cuma günü 7 Eylül Stadyumunda yapacak ve Cumartesi günü havayoluyla Ağrı'ya gidecek.