• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

TURGUTLUSPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

TURGUTLUSPOR PLAY OFF İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
Editor: Turgutlu Manşet
28 Ocak 2020 - 13:44 - Güncelleme: 28 Ocak 2020 - 13:58

Turgutluspor zorlu deplasmanda İstanbul temsilcisi Erokspor ile 1-1 berabere kaldı ve grupta 2. Sıraya yükselerek PLAY OFF iddiasını devam ettirdi.
Kırmızı siyahlılar 32 puanla ligin 2.sırasında yer alırken teknik direktör Cüneyt Biçer deplasmanda ortaya konan oyundan memnun olduğunu ve kazanabilecekleri bir deplasman maçı oynadıklarını belirtti.
Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Turgutluspor PLAY OFF yarışında ki rakibi Erokspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında evinde 1-0 mağlup ettiği rakibi ile İstanbul'da karşılaşan Kırmızı siyahlılar deplasmandan 1-1’lik skorla geri dönerek PLAY OFF yarışında avantaj sağladı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer;”Deplasmanda zorlu bir maç oynadık ve zor olacağını biliyorduk. Kadro kalitesi iyi olarak bir ekip, devre arası takviyelerde yaptılar ancak maç içerisinde iyi futbol oynadık ve iyi mücadele ettik. Maça giderken kaybetmeyeceğimizi biliyordum ancak kazanmak istiyorduk ve kazanabilirdik. Golü bulduk, 2.golü bulacağımız pozisyonları yakaladık ancak finali iyi yapamadık. Özellikle ikinci yarıda hakemin maçın gidişatına etki edecek kararları oldu. Hakemden rahatsız olduk. Karamboldan bir gol yedik ve 1 puan aldık. Kağıt üzerinde 1 puan iyi görünebilir ama kazanacağımız bir maçtı, o açıdan üzgünüm. 
Ligin sonunda istediğimiz yerde olacağız. Erok maçı geride kaldı, şimdi zorlu bir maça hazırlanacağız” dedi.