• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR MAÇINDA HAKEM FACİASI

TURGUTLUSPOR MAÇINDA HAKEM FACİASI

TURGUTLUSPOR MAÇINDA HAKEM FACİASI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Şubat 2021 - 14:10 - Güncelleme: 19 Şubat 2021 - 14:22

--NET OFSAYT'I ÇALMADI, ÇİZGİYİ GEÇMEYEN TOPU GOL SAYDI--
TFF 2.lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor deplasmanda Bayburt’a 2-1 yenildi ancak maça hakem üçlüsünün kararları damga vurdu. Kırmızı siyahlı kulüp maçtan sonra görüntüleri paylaşarak maçın hakemi Alim Kandemir’i sert bir dille eleştirdi.
Paylaşılan görüntülerde ilk golde Bayburt’lu oyuncunun net ofsayt pozisyonunda olduğu, ikinci golün ise top çizgiyi geçmeden Turgutluspor savunmasının topu uzaklaştırdığı görülüyor.
Kulübün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Maç boyunca her iki takımada verdiği kararlarla maçı çığırından çıkaran bir yönetim gösteren maçın hakemi Alim Kandemir yediğimiz ilk golde faul bile olmayan pozisyonda faul düğünü çaldı, üzerine kullanılan faul atışında gölü atan 22 numaralı oyuncunun net bir şekilde ofsaytta olduğu görülmektedir. Ayrıca 90+3 te yediğimiz golde kalecimiz Hüseyin Yılmaz’ın çıkardığı topu savunma oyuncumuz uzaklaştırırken top kale çizgisine bile değmediği halde gol kararı verip maçın skoruna direk etkide bulunmuştur. TFF’ye maç boyunca iki takım oyuncularına da ukala, saygısız üslubu ve verdiği yanlış kararlar dolasıyla maçın hakemi Alim Kandemir hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.