• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR MAÇI 13'DE TURGUTLU'DA

TURGUTLUSPOR MAÇI 13'DE TURGUTLU'DA

TURGUTLUSPOR MAÇI 13'DE TURGUTLU'DA
Editor: Turgutlu Manşet
15 Ocak 2022 - 11:27

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. hafta maçında bugün kendi evinde saat 13.00’da Sivas Belediyespor’u konuk edecek olan Turgutluspor, maçın hazırlıklarını 7 Eylül Stadı’nda yaptığı çalışma ile tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Teknik Direktör Nazım Gülay gözetiminde yapılan çalışma 1 saat sürdü. Tedavi süreci devam eden Muhammet Haşim Çoban ve Mutlu Aksu Doğan fizik tedavi uzmanı eşliğinde çalıştı.
Antrenmanı Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Çetin Anlayanoğlu’da izledi. Takım yaptığı son çalışmanın ardından kampa girerek Sivas Belediyespor maçını beklemeye koyuldu.
--Futbolculara tatlı ikramı--
Diğer yandan eski futbolcu olan İş Adamı Zafer Cansız, saat 13.00’da Sivas Belediyespor ile oynanacak zorlu maç öncesi 7 Eylül Stadı’nda yapılan son antrenmanı sonunda takıma baklava ikram etti.
Uzun yıllar futbol oynayan ve Turgutluspor Teknik direktörü Nazım Gülay’ın eski öğrencisi olan Zafer Cansız takımı ziyaret etti ve tatlı ikram etti.
Turgutlulu esnaflardan Samet Özgendi’nin de yer aldığı ziyarette Turgutluspor’a başarılar dileyen Zafer Cansız desteklerinin her zaman Turgutluspor’dan yana olacağını dile getirdi.