• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR KUPA'DA SAHNE ALIYOR

TURGUTLUSPOR KUPA'DA SAHNE ALIYOR

TURGUTLUSPOR KUPA'DA SAHNE ALIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
31 Ekim 2019 - 13:00 - Güncelleme: 31 Ekim 2019 - 13:04

Ziraat Türkiye Kupası 4. turuna yükselmeyi başaran Turgutluspor bugün Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Maçı, spor kanalı ASPOR saat 18.30’da canlı yayınlayacak.
Turgutluspor Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda bugün deplasmanda Süper Lig temsilcisi Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Zorlu mücadelede Turgutluspor kupa mesaisine genç oyuncular ağırlıklı kadrosuyla sahada yer alacak.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda bugün deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Turgutluspor teknik direktörü Cüneyt Biçer kupada yine genç ve az süre alan oyuncularla mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesi öncesi açıklamada bulunan Biçer;”Kupada bugüne kadar hangi isimler yer aldıysa Gaziantep karşısında da bu isimler yer alacak. Kupada buraya kadar bu oyuncular getirdi, bundan sonrada onlar devam edeceğiz. Süper Lig ekiplerinden biriyle mücadele edeceğiz, gönül isterdi ki Turgutlu’da bu maçı oynayalım ancak fikstür böyle oluştu. Biz çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ligde hedeflediğimiz konumdayız” dedi.
Gaziantep FK - Turgutluspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşması Spoar Kanalı ASPOR'dan 18.30'da canlı olarak yayınlanacak.
Kırmızı siyahlılar kupa maçının ardından ara vermeden Pazar günü oynanacak olan Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına başlayacak.