• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR KONGRESİ YARIN YAPILACAK

TURGUTLUSPOR KONGRESİ YARIN YAPILACAK

TURGUTLUSPOR KONGRESİ YARIN YAPILACAK
Editor: Turgutlu Manşet
23 Kasım 2021 - 13:14

Turgutluspor Kulübü yaşanan yönetim sıkıntılarının ardından 24 Kasım 2021 Çarşamba günü yarın olağanüstü genel kurul toplantısı yaparak yeni yönetimi belirleyecek.
28 Ağustos 2020 tarihinde yapılan olağan kongrenin ardından iki yıllığına göreve gelen Taner Kestaneci ve ekibi geride kalan bir yıl içerisinde üst üste yaşanan 10 yöneticinin istifasıyla birlikte yönetim kurulu yeterli sayısının altına düşmüş ve bu nedenle Türk Medenin Kanununun 84. Maddesi gereğince kongre kararı almak zorunda kalmıştı.
Geçen süreçte Turgutlulu birçok tanınmış iş adamları ve eski yöneticiler ile Turgutluspor’a emeği geçmiş gönül vermiş genel kurul üyesinin üyeliklerinin Taner Kestanesi ve yönetimi tarafından düşürülmesi ilçede büyük sıkıntıya sebep olmuştu.
Taner Kestaneci’nin yeniden aday olacağı genel kurulda başka aday çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmasa da Turgutlulu bir iş adamının adaylığını açıklayabileceği kulislerde konuşuluyor.
Turgutluspor kulübü 9 Kasım 2021 tarihinde yaptığı duyuru ile kongre tarihini 24 Kasım 2021 olarak genel kurul üyelerine ilan etmişti.
Turgutluspor Kulübünde yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısı 24 Kasım 2021 Çarşamba günü Turgutlu Yedi Eylül Kapalı Spor Salonunda saat 19.00’da başlayacak.