• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR KOLAY RAKİBİ ZOR GEÇTİ

TURGUTLUSPOR KOLAY RAKİBİ ZOR GEÇTİ

TURGUTLUSPOR KOLAY RAKİBİ ZOR GEÇTİ
Editor: Turgutlu Manşet
28 Ekim 2020 - 21:28

Turgutluspor evinde konuk ettiği puansız grup sonuncusu Kardemir Karabükspor’u Haşim ve Mutlu’nun golleri ile 2-1 yendi ve liderliğini sürdürdü. 
Zorlu geçen maçta Turgutluspor özellikle ilk yarıda çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı. Turgutluspor özellikle ikinci yarıda oyundan çok düştü ve rakibine oyuna ortak olma şansı verdi. Maç sonunda oyuncular arasında çıkan tartışmada Turgutluspor’dan Koray, Karabükspor’dan Toykan kırmızı kart gördü.
Maçtan Dakikalar:
Dk.4 Sol kanattan Burak’ın ortasında ceza alanında müsait durumda bulunan Samet’in altı pasın içerisinde ki vuruşu üstten auta gitti.
Dk.15 Sağ kanattan Samet’in ortasında ön direkte kafa vuruşu yapan Haşim topu ağlara yolladı. 1-0
Dk.18 Sağ kanattan topla hareketlenen Muhammet Beşir’in ortasında topla buluşan Samet’in vuruşu Karabük savunması çizgiden çıkardı.
Dk.26 Ömer Faruk’un ara pasında  defansın arkasına sarkan Uğurcan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Uğurcan’ın vuruşunu kaleci Fatih ayağıyla kurtardı, kaleye yönelen topu Rıdvan son anda çizgiden çıkardı.
Dk.35 Karabük savunmasında oluşan karambolde topu önünde bulan Samet’in vuruşu kaleciyi geçti ancak savunma topu çizgiden çıkardı.
Dk.41 Sol kanattan Burak’ın ortasında Muhammet Beşir’in kafa vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Dk.45 Karabük’ün kazandığı serbest vuruşta Emre’nin şutu kaleci Fatih’te kaldı.
Dk.56 Kaleci Fatih’in pasında araya girerek topu alan Toykan’ın 25 metreden sert şutu ağlara gitti. 1-1
Dk.63 Samet’in ara pasında topla buluşan Mutlu’nun ceza alanının sağından vuruşu ağlara gitti. 2-1
Dk.72 Sağ kanattan Marvin’in ortasında Mutlu’nun kafa vuruşunu kaleci Ferhat harika bir refleksle kurtardı.
90 dakika kırmızı siyahlıların 2-1 galibiyeti ile sona ererken, maç sonrası iki ekip oyuncuları arasında gerginlik yaşandı ve Turgutluspor’dan Koray, Kardemir Karabükspor’dan ise Toykan kırmızı kart gördü.
Maçtan notlar:
Turgutluspor’da COVID-19 testi pozitif çıkan Mete kadroda yer almadı.
Turgutluspor’da teknik direktör İbrahim Cezayir daha az süre alan oyunculara süre verdi.
Karşılaşmayı CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Kulüp Başkanı Taner Kestaneci birlikte takip etti.
Maç sonrası oyuncular ve teknik kadrolar arasında çıkan tartışmada Turgutluspor’dan Koray, Karabük’ten Toykan kırmızı, Turgutluspor’dan Haşim ve Karabük’ten Ferhat sarı kart gördü.