• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR KAN KAYBEDİYOR

TURGUTLUSPOR KAN KAYBEDİYOR

TURGUTLUSPOR KAN KAYBEDİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ocak 2020 - 17:04

Ligin ikinci yarısına deplasmanda lig sonuncusu Fatsa mağlubiyetiyle başlayan Turgutluspor, evinde ligin  dibindeki diğer ekibi Kemerspor 2003' de puan verdi.
Üst üste iki maçta grubun zayıf takımlarıyla oynayan ve 1 puan alabilen Turgutluspor zirve yarışında kan kaybetmeye devam etti.
TFF 3.lig 2.grupta zirve hesapları yapan Turgutluspor evinde konuk ettiği lig sonuncusu Kemerspor ile golsüz berabere kaldı ve zirve yarışında bir yara daha aldı.
Maçtan Dakikalar
Dk.4 Kemerspor etkili geldi, sağ kanattan kesilen ortada Baran’ın vuruşunu kaleci Fatih çizgiden çıkardı. Bu pozisyonda Kemerspor topun çizgiyi geçtiği yönünde yoğun itiraz ederken hakem korner atışına hükmetti.
Dk.11 Onur’un pasında ceza alanına giren Hasan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hasan’ın vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Dk.18 Turgutluspor etkili geldi. Sol kanattan Kadir Yazıcı’nın ortasında Mithat’ın vuruşu direkten döndü.
Dk.22 Turgutluspor mutlak golden oldu.  Kemerspor savunmasının arkasına sarkan Ergun Cengiz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü vurdu top az farkla auta gitti.
Dk.50 Ceza alanına giren Kadir Yazıcı’nın ara pasında topla buluşan Abdülkadir’in vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.
Dk.53 Kadir Yazıcı’nın ortasında ceza yayı üzerinde Mithat’ın vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Dk.87 Turgutluspor’un kullandığı korner atışında oluşan karambolda Mehmet’in vuruşu az farkla auta gitti.
Dk.90 Sol kanattan Kadir Yazıcı’nın ortasında arka direkte Ferhat’ın vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Maçtan notlar:
Turgutluspor’da sakatlıkları devam eden Yiğit, Kenan, kaleci Can kadroda yer almadı.
Kırmızı siyahlılarda hastalığı devam eden Onur yedek soyunurken, Ferhat, Emre Keskin gibi isimler Cüneyt Biçer tarafından yedek bırakıldı.
Karşılaşmayı CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hüseyin Güleç, Kemerspor 2003 Başkanı Ahmet Öncelik ve her iki takımın yöneticileri protokol tribününde takip etti.