• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR İZMİR'DE KAZANMAK İSTİYOR

TURGUTLUSPOR İZMİR'DE KAZANMAK İSTİYOR

TURGUTLUSPOR İZMİR'DE KAZANMAK İSTİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
02 Aralık 2019 - 11:59

TFF 3. ligde ilk devre'nin bitimine 3 hafta kala bugün İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşılaşacak olan Turgutluspor'da bütün hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.
Kırmızı siyahlılar için en yakın deplasman olan Karşıyaka maçında, sakatlığı nedeniyle 2 hafta formadan uzak kalan takımın en golcü oyuncusu Abdülkadir'in de forma giymesi bekleniyor.
Hafta içi Irlamaz tesislerinde yaptığı çalışmalarla ege derbisine hazırlanan Turgutluspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
Bugün İzmir Atatürk stadyumunda saat 18.00'de başlayacak olan maçta sakatlıkları düzelen Abdülkadir'in yanı sıra Kadir Torbacı, ve Güner Okay'ın da kadroda olması beklenirken, orta sahanın dinamo ismi Samet ise kart cezalısı olduğu için Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.
3. lig 2. Grupta 13. Haftayı 23 puanla 5. sırada tamamlayan kırmızı siyahlılar, 24 puanlı Karşıyaka'yı İzmir'de mağlup ederek ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala 4. Sıraya yükselmek istiyor.
Önemli karşılaşma öncesi açıklamada bulunan teknik direktör Cüneyt Biçer toparlanma sürecine girmek istediklerini belirterek; "Kozan maçını net skorla kazanarak kötü gidişe dur dedik. Pazartesi günü de ege derbisinde Karşıyaka'ya konuk olacağız. Hedefimiz buradan 3 puanla ayrılmak, ilk devrenin sonlarına geliyoruz, ne kadar çok kazanıp puan toplarsak o kadar ikinci yarı hedefimizi kovalayacağız." Dedi.
Hafta sonu grupta oynanan maçlarda ise lider Kocaeli haftayı bay geçti ve 31 puanla liderliğini sürdürdü. Grupta 2. Sırada yer alan Erokspor kendi evinde Ağrıspor 1970'e 1-0 mağlup oldu ve 3. Sıraya indi. Yine grubun bir başka iddialı ekiplerinden Fethiyespor deplasmanda 1877 Alemdağspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 26'ya çıkartarak Erokspor'un üzerine yükseldi.
Grupta oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı; Fatsa Belediyespor 2-0 Payasspor,
Erbaaspor 0-1 Cizre Spor, Kemerspor 2003 0-4 Elazığ Belediye Spor, Kozan Spor FK 1-1 Belediye Derince Spor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. 1-4 Ofspor A.Ş.