• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor İstanbul'dan 3 Puanla Döndü

TFF 3

Turgutluspor İstanbul'dan 3 Puanla Döndü

TFF 3

Turgutluspor İstanbul'dan 3 Puanla Döndü
Editor: Turgutlu Manşet
08 Nisan 2019 - 12:53

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Turgutluspor üst üste oynadığı iki deplasman maçından 4 puan çıkararak üst sıralarda tutundu.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Cizre deplasmanından 1 puan çıkaran kırmızı siyahlılar Pazar günü İstanbul'da oynanan karşılaşmada 48. DK' da HEASK karşısında Mehmet İncebacak'ın golüyle 1-0 kazanmasını bildi.

Ligin 30. Haftasında aldığı 3 puanla puanını 43'e çıkaran Turgutluspor sezonun bitimine 4 hafta kala play off iddiasını da devam ettirdi.

 Karşılaşma sonrası kazandıkları için oyuncularını tebrik eden teknik direktör Ahmet Duman; "Zor bir maçtı rakibimiz özellikle ligin ikinci devresinde çıkışa geçen bir takım. Onlarda kazanıp mümkün olduğunca düşme potasından uzaklaşmak istiyordu. Karşılıklı ataklarımız oldu, Ancak ikinci yarının hemen başında Mehmet İncebacak'ın golüyle avanrajlı duruma geçtik ve bunu maç sonuna kadar koruyarak Turgutlu'ya 3 puanla döndük. Şimdi play of'da yer alabilmemiz için öncelikle geriye kalan 4 maçtan da galibiyetlerle ayrılmamız gerekiyor ve daha sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." Dedi.

Grupta neredeyse şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Bayburt'un 62 puanı bulunuyor, Kocaeli ve Karacabey 54'er puanla 2. ve 3. lüğü paylaşıyor. 4. Ve 5. Sıradaki Serik Belediye ve Çorumspor'un ise 48'er puanı bulunuyor, 6. Sıradaki Payas 44, 7. Sıradaki Turgutluspor ise 43 puana sahip.