• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR İÇİN TARİHİ MAÇ

TURGUTLUSPOR İÇİN TARİHİ MAÇ

TURGUTLUSPOR İÇİN TARİHİ MAÇ
Editor: Turgutlu Manşet
13 Ekim 2020 - 17:50 - Güncelleme: 13 Ekim 2020 - 18:11

Turgutluspor 2020-2021 kadrosu, Bayburt maçını kazanarak 32 yıllık Turgutluspor tarihinde en iyi sezon başlangıcını yapan takım olma fırsatını değerlendirmek istiyor.
1984 yılında ilçenin iki takımı Toprakspor ve Tukaşspor’un birleşmesiyle kurulan Turgutluspor, 1984-1985 sezonundan bu yana ikinci kez bu sezon lige en iyi başlangıcı 4 maçta 4 galibiyetle 2020-2021 sezonunda geçtiğimiz hafta tekrarlamıştı.
Turgutluspor 2016-2017 sezonunda şampiyon olduğu Bölgesel Amatör Ligde sezon başlangıcında ilk 4 maçını kazanarak kendi rekorunu kırmış ligin 5. Haftasında Gönen deplasmanında Gönen Belediyespor’a 3-1 mağlup olmuştu.
Turgutluspor tarihinde en iyi başlangıcı yapan takım unvanını bu sezon yani 2020-2021 sezonunda tekrarladı ve oynadığı ilk 4 maçın dördünü de kazanarak rekoru egale etti.
Şimdi kırmızı siyahlılar 14 Ekim Çarşamba günü kendi tarihi için önemli bir maça çıkıyor. Turgutluspor evinde Bayburt İl Özel İdarespor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlılar eğer bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa 32 yıllık tarihinde ilk kez 5 maçta 5 galibiyetle sezona en iyi başlangıcı yapan takım olarak geçecek.
Cezayir: “Turgutluspor tarihine yazılmak bizim için büyük gurur olur”
Turgutluspor teknik direktörü İbrahim Cezayir; ‘5’te 5 yaparak 32 yıllık Turgutluspor tarihine en iyi sezon başlangıcı yapan takım olarak yazılmak istiyoruz’ dedi.
Hafta içi ırlamaz tesislerinde yaptığı antrenmanlarla Bayburt maçına hazırlanan kırmızı siyahlılarda teknik direktör İbrahim Cezayir iyi bir seri yakaladıklarını ve bu hafta da evlerinde kazanarak bunu sürdürmek istediklerini belirtti.
Sezona çok iyi başlangıç yaptıklarını ve 4’te 4 yaptıklarını belirten Cezayir; “Sezona çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Oynadığımız 4 maçı da kazanarak ilerleyen haftalar için önemli bir avantaj sağladık. Şimdi önümüzde bir Bayburt maçı var. Bizim için tüm takımlar aynı, hiçbir şekilde iyi kötü diye ayırmadan sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Bu haftaki maçında ayrı bir önemi var, Turgutluspor tarihine geçecek bir maç, biz 4’te 4 yaparak rekoru egale etmiştik, şimdi 5’nci maçımızı kazanarak Turgutluspor’un tarihine sezona en iyi başlangıç yapan takım olarak yazılmak istiyoruz, bu bizim için büyük bir gurur olur. Oyuncularımıza güvenimiz tam, rakibimize saygı duyarak kazanmak için sahada olacağız.” Şeklinde konuştu.

Haber: Serkan TATLI