• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor haftayı bay geçecek, 3 puan cepte

Turgutluspor haftayı bay geçecek, 3 puan cepte

Turgutluspor haftayı bay geçecek, 3 puan cepte
Editor: Turgutlu Manşet
24 Mart 2023 - 12:38 - Güncelleme: 24 Mart 2023 - 13:15

TFF 3. Lig 2. Grup 25. Hafta maçını rakip Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor’un deprem felaketinden dolayı ligden çekilmesi sonucu haftayı bay geçirecek olan Turgutlusporun hanesine üç puanı yazılacak.
25. haftayı maç oynamadan üç puanla kapatacak olan kırmızı siyahlılar 2 Nisan Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Armoni Alanya Kestelspor maçının hazırlıklarına bugün Teknik Direktör Doğan Engin gözetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.
Yapılan çalışmayı Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sportif Direktör Eray Gülay’da izledi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı ve eski Başkan Ahmet Daşkan ve Özel Kalem Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Nasuhoğlu ile birlikte Turgutluspor tesislerini ziyaret etti.
Ziyarette Kulüp Başkanı Bülent Daşkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı. Belediye Başkanı Çetin Akın, ziyarette Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, Sportif Direktör Eray Gülay, Teknik Direktör Doğan Engin, yöneticiler ve teknik kadroyla bir araya gelerek Turgutluspor hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Çetin Akın, Sportif Direktör Eray Gülay ve Teknik Direktör Doğan Engin’e yeni görevlerinde başarılar diledi.