• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR GÜCÜNE GÜÇ KATTI

TURGUTLUSPOR GÜCÜNE GÜÇ KATTI

TURGUTLUSPOR GÜCÜNE GÜÇ KATTI
Editor: Turgutlu Manşet
24 Temmuz 2019 - 19:54

TFF 3. Lig 2. Grupta teknik direktör değişikliğinin ardından transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren kırmızı siyahlılar, Belediye Başkanı Çetin Akın'ın da katıldığı imza töreninde 3 tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katarak adeta gücüne güç kattı.
Turgutluspor, Turgutlu Yedi Eylül İdmanyurdu altyapısında yetişip Fenerbahçe'de profesyonel olan Turgutlu'nun yetiştirdiği sevilen futbolculardan Mithat Yaşar, geçtiğimiz sezonlarda Hacettepe, Gaziosmanpaşa, Hatayspor, Körfezspor ve Fethiyespor gibi takımlarda forma giyen santrafor Onur Garip ve yine geçtiğimiz sezonlarda 2. Lig ekipleri Menemen ve Bandırmaspor formalarını terleten ön libero Samet Günhan ile sözleşme imzaladı.
İmza töreni sonrası gazetecilere konuşan belediye başkanı Çetin akın; "Biliyorsunuz Turgutluspor'da bir kongre süreci yaşadık, bundan sonra da yapmamız gereken bütün hamleleri gerçekleştirmeye başlıyoruz. Sürecin başında bldiğiniz gibi Hüseyin Güleç başkana güvenimin tam olduğunu ve Turgutluspor'da onunla birlikte çok ciddi başarılar yakalayacağımız söylemiştim. Bu başarıları yakalamak içinde sürekli hamleler yapıyoruz, çok güzel transferler gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde de iddiamızı ortaya koyduk. Perşembe gününden itibaren de takımımız 10 günlük Kartepe kampına uğurluyoruz. Ardından da çalışmalarımıza burada devam edip 4 hazırlık maçı oynayarak yeni sezona başlayacağız. İnşallah bu sürecin hem Turgutluya hem Turgutlusporumuza hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
Kulüp başkanı Hüseyin Güleç ise her şeyi Turgutluspor başarısı için yaptıklarını belirterek; "Öncelikle ben belediye başkanımız Çetin Akın'a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız yanımızda olduğu sürece Turgutluspor'un sırtının yere gelmeyeceğini belirtmek istiyorum. Yaptığımız transferlerle inşallah grupta iddialı bir konumda olacağız. Yarın sabah 08.30 itibariyle kamp için Kartepe'ye hareket edeceğiz. Burada iyi bir kamp dönemi geçirip inşallah sezona çok iyi bir şekilde başlayacağız. Her şey Turgutluspor için, her şey Turgutlu için." Şeklinde konuştu.