• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR FIRSAT TEPTİ

TURGUTLUSPOR FIRSAT TEPTİ

TURGUTLUSPOR FIRSAT TEPTİ
Editor: Turgutlu Manşet
03 Kasım 2019 - 16:01

TFF 3. Ligde 11. Haftaya 2. Sırada giren Turgutluspor, lider Erokspor'un Fatsa deplasmanında mağlup olduğu haftada Derince deplasmanından puan çıkaramayarak 3. Sıraya geriledi.
Geçtiğimiz sezon BAL liginden 3. Lige yükselen ve grupta zaman zaman başarılı sonuçlar alan Körfez ekibi Derince Belediyespor karşısında ilk yarıyı 0-0 tamamlayan kırmızı siyahlılar ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Grupta şampiyonluk mücadelesi veren bir başka rakip Kocaelispor ise İstanbul deplasmanında 3 puana 6 golle ulaşarak maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Erokspor ise ligin dibinde bulunan Fatsa Belediyespor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.
Kırmızı siyahlılar geçtiğimiz haftayı maç oynamadan bay geçmiş, hafta içi ise kupa maçında Gaziantep FK karşısında genç ağırlıklı bir kadroyla sahada yer almıştı.
Derince deplasmanında tam kadro sahada yer alan kırmızı siyahlılar bu karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkmıştı.
Deplasmanda alınan mağlubiyet taraftarları üzerken, 11'er maçla 22'şer puanda olan Kocaeli ve Erokspor'un ardından 10 maç ile 20 puanda ve 3. Sırada bulunan kırmızı siyahlıların tek tesellisi maç eksiği ile zirve mücadelesini sürdürmesi oldu.
Turgutluspor önümüzdeki hafta sonu evinde Ofspor'u konuk edecek.