• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor Fatsa Deplasmanında

TFF 3

Turgutluspor Fatsa Deplasmanında

TFF 3

Turgutluspor Fatsa Deplasmanında
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mart 2019 - 14:02

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Turgutluspor üst sıralardan kopmamak için Pazar günü Fatsa deplasmanından 3 puanla dönmek zorunda.

Geçtiğimiz hafta evinde grubun zayıf takımlarından 1461 Trabzon'a 4-3 yenilerek taraftarını üzen ve play off yarışında yara alan kırmızı siyahlılar yine grupta alt sıralarda yer alan Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

1461 Trabzon maçı sonrası çok üzgün olduklarını ve bu maçı telafi edeceklerini söyleyen teknik direktör Ahmet Duman hafta içi Irlamaz tesislerinde oyuncularına yaptırdığı çalışmalarla Fatsa maçına takımı hazırladı.

Ligin sonu yaklaştıkça her maçın önemli olduğunu söyleyen Turgutluspor kulüp başkanı Hakan Sezer Fatsa'dan 3 puanla dönmek istediklerini belirtti.

Sezer açıklamasında; "Evimizde beklemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık, ve gerçekten çok üzüldük.

Maç sonrası oyuncularımızla olsun teknik ekibimizle olsun gerekli konuşmaları yaptık. 1461 Trabzon maçına bir kaza olarak bakıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Turgutluspor'un hedefi her zaman böyledir.

Bu hafta sonu Fatsa deplasmanında öncelikle 3 puan hedefliyoruz. Oyuncularımızın da Fatsa dan 1461 Trabzon yenilgisini unutturacak bir skorla döneceklerini umuyorum. İnşallah gülen taraf biz olacağız." Dedi.