• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR EMİN ADIMLARLA

TURGUTLUSPOR EMİN ADIMLARLA

TURGUTLUSPOR EMİN ADIMLARLA
Editor: Turgutlu Manşet
11 Şubat 2020 - 12:45

3. lig 2. grupta Ağrı deplasmanından üç puanla dönen Turgutluspor'da keyifler yerinde.
2019-2020 sezonunun ikinci yarısına Fatsa mağlubiyetiyle ve Kemer beraberliği ile başlayan ancak ardından Erok deplasmanında puanla dönen ve Kocaeli galibiyetiyle adeta kendini bulan Turgutluspor Pazar günü Ağrıspor'u soğuk havada oynanan maçta deplasmanda 1-0 mağlup etmesini bilmişti.
Sezon başından bu yana özellikle kritik maçlarda attığı 8 golle takımına büyük katkı sunan Onur Garip Ağrı'da yine sahneye çıktı.
Golcü oyuncu karşılaşmanın henüz 5. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek adeta maçın kaderini de belirledi.
Lider Kocaelispor'un evinde mağlup olduğu, üst sıralar için mücadele eden Fethiyespor'un da deplasmanda berabere kaldığı haftada zor deplasmandan üç puanla dönen kırmızı siyahlılarda keyifler yerinde.
Kocaeli maçında oynadığı futbolla taraftarının gönlünü alan Turgutluspor Ağrı deplasmanından da üç puanla dönerek liderle arasından ki puan farkını 2 haftada 6 puan birden eritti.
İki hafta önce 14 puan olan fark 22. Hafta itibariyle 8 puana indi. Sezonun bitimine 11 maçı kalan kırmızı siyahlılar bu 11 maçın 6'sını evinde, 5'ini deplasmanda oynayacak.
Turgutluspor evinde Elazığ Belediyespor, Fethiyespor, Belediye Derincespor, Tepecikspor, Karşıyaka ve Alemdağ'ı konuk ederken, deplasmanda ise Payasspor, Cizrespor, Ofspor, Kozanspor ve Erbaaspor'a konuk olacak.
Kırmızı siyahlılar hafta sonu evinde oynayacağı Elazığ Belediye maçının hazırlıklarına Salı günü Irlamaz tesislerinde başlayacak.