• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR ELAZIĞ'DA 3 PUAN ARIYOR

TURGUTLUSPOR ELAZIĞ'DA 3 PUAN ARIYOR

TURGUTLUSPOR ELAZIĞ'DA 3 PUAN ARIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
05 Ekim 2019 - 12:12

Turgutluspor TFF 3. Lig 2. Grup 6. Hafta maçında Elazığ deplasmanında 3 puan için sahaya çıkacak.
2019-2020 sezonuna 3 galibiyet ile başlayan ve ardından deplasmanda Kocaeli'ne mağlup olup evinde Ağrıspor'a puan kaptıran kırmızı siyahlılar bugün deplasmanda Elazığ Belediyespor'a konuk olacak.
İki haftadır 3 puana hasret kalan Turgutluspor'da hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, teknik direktör Cüneyt Biçer bir hafta'da 3 maç oynayacaklarını ve bu önemli virajı kayıpsız atlatmak istediklerini söyledi.
Bugün deplasmanda Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak olan Turgutluspor üç gün sonra Çarşamba günü evinde Payasspor'u konuk edecek, kırmızı siyahlılar haftaya Pazar günü de deplasman'da Fethiyespor'a konuk olacak. Yoğun bir maç trafiğine girecek olan Turgutluspor'da hafif sakatlıkları devam eden Hayrullah ve Güner'in durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.
Önemli bir haftaya girdiklerini belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Erk Kayabaş; "Bir haftalık süreçte 3 önemli maç oynayacağız. İlk olarak hedefimiz Elazığ deplasmanından 3 puanla dönmek, ardından diğer maçları düşüneceğiz. İki hafta da 5 puan kaybı yaşadık, önce Kocaeli sonra Ağrı maçları. Bu kayıpları telafi etmek istiyoruz. Takımımız her geçen gün daha iyi duruma geliyor. İnşallah Elazığ deplasmanında istediğimiz skorla döneceğiz." Dedi.