• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR DEPLASMAN'DAN 3 PUANLI 3 GOLLE ALDI

TURGUTLUSPOR DEPLASMAN'DAN 3 PUANLI 3 GOLLE ALDI

TURGUTLUSPOR DEPLASMAN'DAN 3 PUANLI 3 GOLLE ALDI
Editor: Turgutlu Manşet
05 Ekim 2019 - 16:09 - Güncelleme: 05 Ekim 2019 - 16:13

TFF 3. Lig 2. Grupta haftayı Elazığ deplasmanında geçiren Turgutluspor rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.
İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında Turgutluspor topa tamamen hakim olan taraf oldu.
Teknik direktör Cüneyt Biçer yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maça damga vuran isim oldu.
İkinci yarıya hızlı başlayan Turgutluspor sağdan kallandığı köşe vuruşunda golü buldu.
DK. 51 Bu dakikada sağdan köşe vuruşu kullanan kırmızı siyahlılar da arka direkte müsait pozisyonda kalan Abdülkadir kafa vuruşuyla Elazığ Belediyespor ağlarını sallayan isim oldu 0-1.
DK. 71 Kırmızı siyahlılar yine sağdan iyi geldi. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Abdülkadir bu kez golü kaçıran isimdi.
Turgutluspor ikinci yarıda neredeyse rakibine top göstermedi.
DK. 82 Bu dakikada oyuna ikinci yarı dahil olan Kadir Torbacı sağdan iyi geldi ev sahibi ekip savunması çizgiye kadar inen topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda arka direkte müsait pozisyonda ki yine ikinci yarı oyuna giren Ferhat Katipoğlu bu defa ağları sarsan isim oldu 0-2.
DK. 85 Turgutluspor mutlak golden oldu. Abdülkadir soldan ceza alanına girdi müsait pozisyondaki Ferhat'a aktardı bu oyuncu topu kötü kontrol edince kırmızı siyahlılar mutlak golden oldu.
DK. 90 Kırmızı siyahlılar iyi oyunları karşısında adeta dağılan rakip kalede net fırsatlar yakalamayı son dakikaya kadar sürdürdü. Bu dakikada oyuna 87. Dakikada dahil olan Alperen maçın skorunu belirledi Elazığ Belediyespor 0-3 Turgutluspor.
Karşılaşma sonrası puanını 13'e yükselten kırmızı siyahlılar maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Grup lideri Kocaelispor bugün saat 19.00'da evinde Of Spor'u konuk edecek.