• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'DA İNANILMAZ İDDİALAR!

TURGUTLUSPOR'DA İNANILMAZ İDDİALAR!

TURGUTLUSPOR'DA İNANILMAZ İDDİALAR!
Editor: Turgutlu Manşet
20 Ocak 2021 - 15:14 - Güncelleme: 20 Ocak 2021 - 15:19

2020 Ağustos ayında yapılan Turgutluspor kongresinde başkanlığa seçilen Taner Kestaneci ilk günden bu yana gündemden düşmedi.
Turgutluspor tarihinde birçok başkan geldi geçti hiç biri bu ithamlarla karşılaşmadı ve Turgutluspor’da ağustos ayından bu yana yaşananlardan dolayı 5 yönetici istifa etti.
Bu yöneticilerden biri olan iş adamı Gökhan Düzkaya yöneticilerin neden Turgutluspor’dan istifa ettiklerini ve uzaklaştıklarını açıkladı.
--KULÜP AMATÖR YÖNETİLİYOR--
İlk günden bu yanan Kestaneci’ye karşı yöneticilerin güven kaybı yaşadığını bunun sebebinin ise harcamaların gizlenmesi olduğunu belirten Gökhan Düzkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “
Ben normalde 3 aydır kulübe gitmiyorum ve sessiz duruyordum kulübe gitmeme sebeplerimiz malum şahsın kulübü babasının çiftliği gibi kullanması. Şimdi görüyoruz ki maalesef Taner Kestaneci yalan yanlış hakkımızda yorumlar yapmış ve gazeteci arkadaşlarımız araştırmadan yayınlamış.
Gökhan Düzkaya olarak Turgutlu’da zaman zaman 60 insanımıza kardeşimize istihdam sağlıyorum Turgutlu spora yönetimine seçildikten sonra amatör kulüp gibi maalesef kulüp 5 ayda bir kere yönetim toplanıp karar alamamıştır.”
--KESTANECİ HARCAMALARI YÖNETİCİLERDEN GİZLİYOR—
Kendisinin de Ahmet Karadağ’ın da imzaladıkları evraklara ulaşamadıklarını kendilerinden bu evrakların saklandığını belirten Düzkaya; “Kulübe uğradığımızda ise başkan Kestaneci 1 milyon 900 bin TL’lik harcama kararlarına imza atmamızı istemiştir sonuç olarak başkanımızdır diyerek o süreçte imzaları attık.
İlerleyen günlerde Taner Kestaneciden 1 milyon 900 bin TL’lik harcamaların raporunu istediğimde kendisinin bu hesapları kimseye vermeyeceğini söylemiştir. Güven kaybı yaşanmaya başlamıştır, o gün kendisine sözlü olarak istifa ettiğimi belirtmişimdir. 1 milyon 900 bin TL’lik harcamaların kararlarına şerh düşmesi halinde istifa edeceğimi belirttim. Ahmet Karadağ başkanımızda aynı şekilde harcamaları istediğinde ona da vermemiştir. Ahmet başkanımız noterden istifa etmiştir ve istifasını Taner Kestaneci açıklarsa orda gerçekleri göreceksiniz. Aldığımız kararlarının geçersiz olduğunu güven kaybına uğradığını mahkeme haklarımızın saklı olduğunu belirtiyorum.
--KUKLÜP BAŞKANI SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYOR, CENK YOLDAŞ’IN İSTİFA SEBEBİ DE BU YALANLAR--
Cenk Yoldaş hocamıza gelecek olursak istifa sebebi, kendisi başkana SGK ve vergilerinin ödenip ödenmediğini soruyor,  Taner Kestaneci Başkan ödendi diyor, ancak sekreter Canan hanıma sorduğunda ödenmediğini öğrenince istifa ediyor.
--SAVCILARIMIZI, DERNEKLER MASASINI GÖREVE DAVET EDİYORUM--
Kendisinin Turgutluspor kulübüne 500 bin TL bağışlayacağını ancak Taner Kestaneci’nin alt yapıyı satacağını duyduktan sonra bundan vazgeçtiğini belirten Düzkaya; “Para verme alma konusuna gelecek olursak evet ben 500 bin TL Kestaneci gibi borç değil bağış vereceğimi belirttim ve 2 aylık alt yapı hocalarının ödenmeyen maaşlarından 1 ayını ödedim.
Ödememden 2 gün sonra Taner Kestaneci alt yapıyı 1 milyon TL karşılığında satacağını böyle teklif geldiğini bana kendisi söyledi, bizde tabi ki paramızı geri aldık. Turgutluspor Kulübü bir dernektir, şimdi ben buradan hem dernekler masasını hem de, değerli savcılarımızı göreve davet ediyorum. Turgutluspor’un As Başkanları olarak kulüp defterlerini biz göremiyoruz, savcılarımız görebilir.” Dedi.