• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'DA HEDEF DEĞİŞMEDİ

TURGUTLUSPOR'DA HEDEF DEĞİŞMEDİ

TURGUTLUSPOR'DA HEDEF DEĞİŞMEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
16 Ocak 2020 - 16:47

Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başlayan ve zirve mücadelesinde ciddi yara alan Turgutluspor'da teknik direktör Cüneyt Biçer hedeflerinin değişmediğini sezon sonunda ilk 5 içerisinde yer alacaklarını söyledi.
TFF 3. Lig 2. Grupta ilk yarıyı 30 puanla 3. Sırada tamamlayan ve ikinci yarı da üst sıralar için mücadelesi vermesi beklenen Turgutluspor ikinci devreye Fatsa mağlubiyetiyle başlayarak taraftarını üzmüştü.
Pazar günü evinde grubun zayıf takımlarından Kemerspor 2003'ü konuk edecek olan kırmızı siyahlılar Perşembe günü hazırlıklarını maçın oynanacağı 7 Eylül Stadyumunda tam kadro halinde sürdürdü.
Geçtiğimiz hafta grip olduğu için Fatsa deplasmanında forma giyemeyen golcü oyuncu Onur Garip'in de katıldığı idmanda teknik direktör Cüneyt Biçer gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Biçer açıklamasında; "Tabi ligin ikinci yarısına iyi başladık diyemeyiz. Baktığımızda zor bir maça gittiğimizi biliyorduk aslında ancak kazanacağımızı düşünüyorduk. Oyun içerisinde baktığımızda çok erken 2 gol yedik. Sonrasında dönmek için çok uğraştığımızda, rakibin özellikle kalecisinin 3-4 tane pozisyonda başarılı olması neticeyi değiştirmemize izin vermedi. Tabi bugün bulunduğumuz yer itibariyle, ligin sonunda da yer alabilmek derdinde olacağız, bütün amacımız bu. Şimdi ikinci hafta Kemer geliyor. Yine zor bir maç, aşağıda can çekişen bir takım. İç saha avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz. Ama zor bir maç olacağını da biliyoruz. Geçtiğimiz hafta Mehmet Kuruoğlu ve Onur Garip'in eksikliği bize ciddi derece de etkiledi. Bu hafta tabi Mehmet takımdaki yerini alacak, Onur ise daha iyi durumda maç saati bakacağız. İnşallah kazanacağız bütün hesaplarımız planlarımız bunun üzerine. Amacımız kazanarak ligin sonuna kadar iddiamızı sürdürmek." İfadelerini kullandı.