• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR, CİZRESPOR'U KONUK EDİYOR

TURGUTLUSPOR, CİZRESPOR'U KONUK EDİYOR

TURGUTLUSPOR, CİZRESPOR'U KONUK EDİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2019 - 13:13 - Güncelleme: 19 Ekim 2019 - 14:54

TFF 3. Ligde oynadığı 8 maçın ardından topladığı 17 puanla grupta 2. sırada bulunan Turgutluspor Pazar günü evinde 11 puanla 6. sırada bulunan Cizrespor'u konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda güzel bir oyunun ardından Fethiye'den 1 puanla dönmesine rağmen kırmızı siyahlılar kaçan galibiyete üzülmüştü. Sezon başından bu yana evinde oynadığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle ayrılan ve sadece Ağrı 1970 spor'a 1 puan kaptıran Turgutluspor hafta içi Irlamaz tesislerinde yaptığı çalışmalarla Cizre maçı hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü oynanacak öncesi Cumartesi günü hafif bir idman gerçekleştirecek olan kırmızı siyahlılarda tek hedef maçtan 3 puanla ayrılmak.
Önemli karşılaşma öncesi açıklamada bulunan teknik direktör Cüneyt Biçer her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi.
Biçer; "Sezon başından bu yana evimizde veya deplasmanda her maça kazanmak için çıkıyoruz. Oynadığımız 8 maçın 5'ini kazandık. Şimdi evimizde Cizrespor'u konuk edeceğiz ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Oyuncularımızın durumu iyi, morali yüksek. Pazar günü taraftarımızın da tribünlerde yerini alacağından şüphem yok. Her hafta artarak tribünler doluyor. Bizim inancımızı kazanma hırsımızı gören Turgutlulular tribünleri dolduruyor. İnşallah bu hafta daha fazla taraftara oynayacağımızı düşünüyorum. Onlar bizi 90 dakika desteklesin biz çıkıp görevimizi en iyi şekilde yapacağız. İnşallah 3 puanın sahibi olacağız." Şeklinde konuştu.
Diğer yandan hazırlıklarını tamamlayan Turgutluspor'da Fethiye maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen sol kanat oyuncusu Yiğit Yöney Cizre maçında forma giyemeyecek. Kırmızı siyahlılar  da en son Pendik kupa maçında forma giyen ve sakatlığı devam eden Güner Okay'ın son durumunun iyi olduğu ancak forma giyip giymeyeceğinin maç saatinde belli olacağı öğrenildi.
20 Ekim Pazar günü Turgutlu 7 Eylül stadyumunda oynanacak olan Turgutluspor - Cizrespor karşılaşması saat 15.00'de başlayacak. Maçı İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetirken, yardımcılıklarını ise Alper Uslu, Uğur Aydoğdu ve Furkan Çelik yapacaklar.