• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR ANKARA DEPLASMANINDA

TURGUTLUSPOR ANKARA DEPLASMANINDA

TURGUTLUSPOR ANKARA DEPLASMANINDA
Editor: Turgutlu Manşet
25 Eylül 2020 - 19:08

Misli.com ikinci lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor 2020-2021 sezonu ikinci maçında Ankara temsilcisi Mamak FK ile deplasmanda karşılaşacak.
İlk maçında evinde Kırşehir Belediyespor'u uzatma dakikalarında kaptan Mithat'ın kafa golüyle 1-0 mağlup ederek lige iyi başlangıç yapan kırmızı siyahlılar Mamak deplasmanından da puan yada puanlarla dönerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor.
Hafta içi kendi tesislerinde müsabakaya hazırlanan kırmızı siyahlılarda Ferhat dışında sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Önemli maç öncesi açıklamada bulunan Turgutluspor teknik direktörü İbrahim Cezayir Ankara deplasmanından Turgutluspor taraftarını mutlu edecek bir skorla dönmek istediklerini söyledi. Cezayir açıklamasında;  "İlk hafta galibiyetinin ardından oyuncularımız çok iyi bir motivasyon yakaladı. Şimdi deplasmanda Mamak FK ile karşılaşacağız, tabi deplasman maçında önceliğimiz puan, ama hedefimizde kazanarak Turgutluya dönmek. Oyuncularımız iyi durumda bu hafta Sinan Özkara ve Mehmet Kuruoğlu'da takıma katıldı, şuanda motive durumdayız, cumartesi günkü maç için oyun planımız hazır ve inşallah bunu sahaya yansıtarak en iyi sonuçla evimize dönmek istiyoruz.
Oyuncu arayışlarımız sürüyor, takımın ihtiyacı olan bölgeler için yönetimimiz görüşmelerini sürdürüyor. İnşallah takımımıza uygun 3-4 oyuncu ile daha anlaşıp kadromuzu genişletmek istiyoruz." Şeklinde konuştu.
Turgutluspor cumartesi günü Ankara'da Mamak FK ile saat 15.30'da karşı karşıya gelecek ve maçı ligin sponsoru misli.com dijital ortamda canlı olarak yayınlayacak.