• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR ANKARA’DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

TURGUTLUSPOR ANKARA’DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

TURGUTLUSPOR ANKARA’DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR
Editor: Turgutlu Manşet
26 Eylül 2020 - 18:33

Misli.com 2.lig Kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor2020-2021 sezonunun ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak grupta 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.
Sezonun ilk maçında evinde Kırşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup eden kırmızı siyahlılar ikinci hafta maçında Ankara’da Mamak FK’yı da aynı skorla 1-0 mağlup ederek kırmızı grupta liderlik koltuğuna oturdu.
90 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 9. Dakikasında kaptan Mithat’ın ara pasıyla golcü oyuncu Koray Kılınç rakip fileleri havalandırdı.
Bu dakikadan sonra oyunu kendi yarı alanında kabul eden Turgutluspor rakibe pozisyon vermedi. Kırmızı siyahlılar her ne kadar arkaya atılan toplarla 2. golü kovalasa da ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Ankara deplasmanından tek golle 3 puanı çıkaran taraf oldu.
--Cezayir Galibiyeti Turgutlululara armağan etti--
Maç sonrası karşılaşmayı değerlendiren teknik direktör İbrahim Cezayir ikinci haftada ikinci galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını ve bu galibiyeti Turgutlululara armağan ettikleri söyledi.
Ankara’da oynanan maçta deplasman stratejisi uyguladıklarını ve başarılı olduklarını dile getiren Cezayir; “Maçın başlarında üzerimize geleceklerini biliyorduk. Bunun için iyi savunmayla arkaya toplar atıp gol ya da goller bulmayı hedefledik. Ve hedefimize ilk dakikalarda ulaştık. İlerleyen dakikalarda daha rahat gol bulabilirdik ama son vuruşlarda başarılı olamadık. Tabi ki eksiklerimiz var çok daha iyi olacağız. Daha iyi pas yapmamız, son vuruşlarda daha isabetli olmamız gerekiyor, inşallah ilerleyen haftalarda bunu da başaracağız ve Turgutlululara hem kazanan hem de güzel futbol oynayan bir takım izleteceğiz.” Şeklinde konuştu.