• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'A FETHİYE MAÇI ÖNCESİ MORAL

TURGUTLUSPOR'A FETHİYE MAÇI ÖNCESİ MORAL

TURGUTLUSPOR'A FETHİYE MAÇI ÖNCESİ MORAL
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ekim 2019 - 13:54

Turgutluspor Seyirtepe Haneden Restorant'ın konuğu oldu. 
Oyuncuların ve teknik kadronun yer aldığı sabah kahvaltısında işletmeci Kenan Şentürk takıma başarılar diledi.
TFF 3.lig 2.grup temsilcisi Turgutluspor hafta sonu deplasmanda Fethiyespor ile kritik bir maça çıkacak. Kırmızı siyahlılar bu zorlu maç öncesi sabah kahvaltısında Seyirtepe Haneden Restorant'ın konuğu oldu. Teknik direktör Cüneyt Biçer, yöneticiler Erk Kayabaş ve Fahrettin Solmaz ile teknik heyet ile futbolcuların hazır bulunduğu kahvaltıda işletmeci Kenan Şentürk, Fethiyespor karşısında Turgutluspor'a başarılar diledi.
Payas galibiyetinin ardından hazırlıklarına ara vermeden tesislerinde devam eden kırmızı siyahlılar da teknik direktör Cüneyt Biçer ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerini söyledi.
Fethiye deplasmanının zor bir deplasman olduğunu bildiklerini belirten Biçer; "Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz bu çok net. Tabi futbol da her sonuç var, Payas maçında iyi değildik ama kazanmasını bildik. Şimdi çok önemli bir deplasman maçına çıkacağız, oyuncularımızla gerekli çalışmaları yaptık, konuşulması gereken ne varsa konuşuyoruz. İnşallah Fethiye'den Turgutluspor taraftarını mutlu edecek bir skorla dönmek istiyoruz." Dedi.
Turgutluspor yöneticisi Fahrettin Solmaz'da  tüm oyuncularına güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Önemli deplasman öncesi morallerinin de yerinde olduğunu belirten Solmaz; "Zorlu bir 3 maçlık süreç geçiriyoruz, ilk iki maçımızı kazanmasını bildik, şimdi Fethiye deplasmanına gidiyoruz ve inşallah oradan da iyi bir skorla döneceğimizi düşünüyorum, tüm oyuncularımıza güvenimiz tam." Şeklinde konuştu.