• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR 2. LİGE KAZANARAK BAŞLADI

TURGUTLUSPOR 2. LİGE KAZANARAK BAŞLADI

TURGUTLUSPOR 2. LİGE KAZANARAK BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
20 Eylül 2020 - 19:53

Turgutluspor ikinci ligdeki ilk maçında koronavirüs sebebiyle 7 futbolcusundan yoksun şekilde ilçeye gelen Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı.
90 dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçerken kırmızı siyahlılar maç boyunca bulduğu tek ciddi pozisyonda kaptan Mithat'ın golüyle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. 
Misli.com 2.lig Kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor 5 yıl aradan sonra 2.lig’de maça çıktı. Kırmızı siyahlılar evinde konuk ettiği Kırşehir Belediyespor’u kaptan Mithat’ın 90+7’de attığı golle 1-0 yendi ve sezona 3 puanla başladı.
Dk. 9 Turgutluspor sol kanatten tehlikeli geldi. Mithat’ın ortasında Koray müsait durumda topa dokunamadı, Turgutluspor mutlak bir golden oldu.
Dk.11 Kırşehir’de savunmanın arkasına atılan topta ceza alanına giren Üstün kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşu kaleci Fatih’te kaldı.
Dk.50 Turgutluspor’u eksik yakalayan Kırşehir’de ceza alanına giren Furkan’ın sert vuruşunu kaleci Fatih güçlükle çeldi ve savunma topu uzaklaştırdı.
Dk.90+7 Turgutluspor’un kazandığı korner atışında arka direğe seken topu Mithat Yaşar kafayla ağlara yolladı.
Maç kırmızı siyahlların galibiyetiyle sona erdi.
Karşılaşmayı Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspor Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ve her iki takımın yöneticileri takip etti.