• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR 1 PUANI ZOR KURTARDI

TURGUTLUSPOR 1 PUANI ZOR KURTARDI

TURGUTLUSPOR 1 PUANI ZOR KURTARDI
Editor: Turgutlu Manşet
29 Eylül 2019 - 20:10

TFF 3. Lig 2. Grupta sezona iyi başlangıç yapan ve dört haftada dokuz puan toplayan Turgutluspor deplasmandaki Kocaeli mağlubiyetinin ardından Pazar günü de evinde Ağrı 1970 Spor'a takıldı.
36. dakikada misafir takımın golüyle geriye düşen ve ilk yarıyı mağlup kapatan kırmızı siyahlılar maçın son 15 dakikasında rakip yarı alan yığmayı başardığı oyunda 86. Dakikada Samet'in golüyle ancak beraberliği kurtarabildi.
İlk yarıda Abdülkadir ve Onur'un pozisyonlarından sonuç alamayan kırmızı siyahlılar 36. Dakikada golü kalesinde gördü.
Bu dakikada Turgutluspor'da Yiğit Yöney'in kaptırdığı topta Gökhan Özer bir anda kaleci Fatih ile karşı karşıya kaldı. Fatih'in sağında meşin yuvarlağı Turgutluspor kalesine gönderen Gökhan takımını 0-1 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı rakip Ağrı 1970 Spor'un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan Turgutluspor özellikle 65. Dakikadan sonra oyunu rakibin yarı sahasına yığdı.
68. dakikada 10 kişi kalan rakibine sağlı sollu ataklarla bunaltan Turgutluspor 86'da golü buldu.
Bu dakikada sol'dan iyi gelen Ferhat müsait pozisyondaki Abdülkadir'i gördü bu oyuncunun vuruşu defanstan döndü topu iyi takip eden arka direkteki Samet Ağrı filelerini sallamayı başardı 1-1.
Golün ardından maç adeta tek kaleye döndü. 88'da soldan Ferhat ile paslaşan Mithat çok sert vurdu Ağrı kalecisi Furkan aynı güzellikte tokatladı direğe de çarpan top kornere çıktı.
90+1. dakikada Turgutluspor yine mutlak golden oldu. Gelişen atakta Ağrı savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza alanı çizgisi üzerinde Samet'in önüne düştü bu oyuncunun mükemmel vuruşuna Ağrı kalecisi Furkan parmaklarının ucuyla dokundu direkte patlayan topu savunma uzaklaştırdı.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.