• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULULAR BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

TURGUTLULULAR BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

TURGUTLULULAR BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI
Editor: Turgutlu Manşet
30 Ekim 2019 - 13:13

Turgutlu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  binlerce vatandaşın katılımıyla  kutlandı. Cumhuriyet Konserinde sahneye çıkan Merve Özbey Turgutlululara unutulmaz bir gece yaşattı.
Turgutlu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 10.00’da Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz’ın tebrikleri kabuluyle başladı. Ardından Turgutlu Kayamakamı Ali Yılmaz, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Garnizon Komutanı Albay Kenan Peşternik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda resmi tören yapıldı.
Koza Parkı önünde binlerce vatandaşın katılımıyla oluşturulan Cumhuriyet Korteji, Merve Özbey’in sahne alacağı Cumhuriyet Konseri için 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’na kadar yürüdü. Ünlü sanatçı Merve Özbey’in sahne aldığı Cumhuriyet Konserini 10 binden fazla Turgutlulu izledi. Vatandaşlar bayraklarla ve telefonlarının ışıklarıyla muhteşem görüntüler oluşturdu.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Cumhuriyetimizin 96. yılı etkinliklerinde Atatürk'ün izinde Cumhuriyet Çocuklarıyla beraber ATA'mızın manevi huzurunda muhteşem bir Merve Özbey konseriyle final yaptık. Koza Parkı Önünde buluştuğumuz binlerce hemşerimizle oluşturduğumuz Cumhuriyet Korteji, Kurtuluş Savaşında bize bağımsızlığımızı kazandıran aynı ruhun, birlik beraberliğin, kardeşliğin bu topraklarda hala yaşadığını tüm dünyaya gösterdi. Muhteşem bir konserle Cumhuriyet Bayramımızı taçlandıran Merve Özbey'e, bu güzel etkinliklerde emeği geçenlere ve Cumhuriyet Bayramımızda bizi yalnız bırakmayan binlerce hemşerimize canı gönülden teşekkür ederim. Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Demokrasi.” dedi.